TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dijous, 3 d’abril del 2008

El meu company, el meu AMIC!


SANTI FERNANDEZ AVALOS, Fondista.
He descobert una imatge del SANTI defensant els colors dels Fondiste Penedès, be, me l ha he trobat a la web dels fondistes on el Joan Luque li ha fet un homenatge. crec que molt emotiu. Gracies.
Va defensar els colors dels Fondistes des del 2001 i 2003. Va ser un accident de parapent, quan en aterrar va col.locar el peu en un forat i el seu cos va rotar sobre el tornell, el que el va fer deixar el correr, al menys, una bona temporada. Jo crec que ja el tenia mig mentalitzat per reiniciar l activitat, pero ves per on...





El dia 5 fa dos mesos que el Santi va marxar per no tornar. Es va enlairar cap el que mes estimava, el cel, i ja no el va deixar, s hi va quedar per sempre, era superior a ell. Quan sento un motor d avio, miro cap a munt, cap al cel, i noto que es alla dalt, pilotant tant feliç.

Des d aqui vull enviar el condol a la seva dona, la MARTA, i a l hora animar la a continuar plantant cara a tant dur repte que li ha presentat la vida. En quan al SANTI vull dir li una cosa:

"SANTI, siguis on siguis....SALUT!!
He modificat aquest missatge per fer constar que el SANTI va formar part del grup de FONDISTES DEL PENEDES, per qui li pugui interessar.


El BÚFAL

El BÚFAL