TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimarts, 8 d’abril del 2008


No fa dos dies de BOMBERS i ja estem liats un altre cop, ahir vaig jugar a futbol7, i avui no m aguanto, però les coses es fan així, a lo BÚFAL, sense pensar.
Anirem a Olivella per tal de fer la cursa del Margalló a Olivella.
Estic content perquè ja fa temps que la volia fer i tot i que se que el recorregut ha canviat em satisfà molt fer la.
El recorregut ha canviat totalment, ja no es tant agressiu, es mes Alegre, amb menys pendents, el desnivell de cursa no supera els 160m.
El nou traçat ve motivat per l asfaltat de gran part del circuit antic, i per por a perdre la excelència de cursa de muntanya, ja se sap, el corredor de muntanya no vol asfalt, l odia. Aquí teniu el recorregut nou, sortida des d Olivella cap Can Duran, Can Suriol, Mas Milà, Mas Bargalló i Can Camps, per arribar de nou a Olivella, 13 kms, per acabar fotent te una bona butifarrada en família, tinc moltes ganes com ilussio.

Els organitzadors, ja que varem anar tant l Oscar i jo, en persona a
l Ajuntament per tal de fer les inscripcions ja!, ens varen demanar opinió sobre el nou circuit, sembla que varen pensar que érem uns especialistes sobre el tema i tindrien en consideració els nostres consells, en fi, els hi varem dir que el circuit era una mica suau, que es clar, el circuit de curses de muntanya (que se suposa que nosaltres seguim, uhhuuhmm...) segueix una serie de recorreguts bastant mes llargs, 20 kms 24kms, per posar uns exemples. Que haurien de mirar d allargar el recorregut per no perdre cap detall i característica del municipi, i amb ell la comarca. Li varem proposar que la cursa passes per La Mola en sentit contrari, es a dir descendent, ja que ens deia que la Mola no es pot pujar corrents, i tornant a passar per Can Grau, tot això sense desperdiciar el nou recorregut, que ja de per si es maco, es a dir, el circuit d aquest any sumat al de la caminada pel parc podia deixar una opció diferent per l any vinent. El circuit faria una B, deixant per fer, en diferencia d aquest any el tram entre Olivella i Can Duran. En fi, a vore, a vore...

2 comentaris:

Oscar 1977 ha dit...

Que vagi bé per Olivella, nanu!!!
Records i petons a la famili.

Lo Búfal ha dit...

Hombre noi!! Com estas?
Finalment ens em inscrit i tot i no estar a tope ho afronto amb ganes.
Ens veiem. Records i salut!

El BÚFAL

El BÚFAL