TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

diumenge, 11 de gener del 2009

Mitja Marató de SITGES


Moments abans de la sortida amb en Vincent, l'he vist i he pensat en
provar d'anar amb ell, evidentment la he pifiat del tot. El tio està fet un toro!
Avui ha fet un dia inmillorable per sortir a córrer. Llàstima que el cos no estava en les millors condicions per fer-ho. Estic content. Tot i el patiment estic satisfet. La marca és més o menys la esperada.
He estat amb gent que tenia ganes de conéixer encara que un imprevist m'ha apartat del grup, el guardaroba tenia una cua inmensa que quasi bé em fa arribar tard a la sortida. Aquí la organització té una cosa a millorar. Val a dir que en termes generals ha estat una cursa ben disenyada i també ben organitzada.
Els companys d'atletesvng.org estaven reunint-se, encara faltava molta gent i per això he decidit anar al guardaroba. Tenia ganes de coneixer la resta de companys que encara no coneixia. He conegut en Joan Josep company d'equip, ja tenia ganes. També he conegut en Fran de Vilassar, un plaer.
M'gagués agradat molt escalfar amb ells i així petar la xarradeta. La propera vegada serà.

El temps ha estat 1:32:16 i he acabat fet caldo. Sortir amb en Vincent m'ha tocat per tota la cursa, menys mal que he reaccionat amb temps, que si no... Evidentment avui no era el dia.


Aquí amb en Gonçal, company d'equip, debatint si val la pena ono patir d'aquesta manera, d'entre altres coses, i es clar!


En Jordi i l'Albert també han vingut a la cursa i l'han acabat sense problemes. Evidentment ells diuen el contrari, però jo se que tenen force sobrada per fer això i molt més.


Un altre cop amb el Jordi i l'Albert, el Pollo-Ferriz (encara tincdubtes de que hagi fet la cursa, mireu-li quina careta de descansatque porta). I com no, els meus cracks, en Roger i en Jordi.


Avui he tingut el plaer de coincidir amb els never run alone , un grup de companys de feina que, ves per on, també li foten a això del running. Ja els anirem veient més sovint ara que els conec.

El link on podeu veure les classificacions de la Mitja és el següent:

http://www.championchip.cat/curses/sitges/res2009g.htm

Ahir, vaig avançar feina i al migdia vaig anar a buscar els pitralls i demés. La intenció era no tenir més feina que escalfar i conéixer als nous companys. Últimament, això no em quadra mai. He conegut pocs de nous, el més especial potser en Joan Josep, ja que savia molt d'ell a través del bon blog que ha creat, i tot i això no el coneixia en persona. Només tinc un compte pendent i és amb en Carles, també el volia conéixer, de fet pensava que potser no havia vingut però per la foto he vist que no ha estat així.
Demà amb més calma i temps faré una petita crònica.

Salut i KM's!

8 comentaris:

robert mayoral ha dit...

bueno, doncs bon resultat i a més amb una mica de patiment, com ens agrada...què més vols??'

Fran ha dit...

Hola Búfal, patir, patir i patir, què seria correr sense patir?
Encatat de saludar-te. Fins la propera, pot ser Granollers?

Lo Búfal ha dit...

Robert, tens raó, però si és que si no ens queixem... aii!
Ei Fran! És cert, si fos fàcil no tindria rellevància.
A Granollers m'hi veuras, no ho dubtis.
Salut!

Anònim ha dit...

Eiii Bufal.... molt bé, molt be

Bellotatlon ha dit...

Jordi recibiste mi correo con los hoteles de Sevilla, no se si lo mande bien,venga saludos.

Carles Aguilar ha dit...

Hola, Jordi..!!!
Bé, tampoc ens vam poder saludar el diumenge a Sitges. Però tot i aixó he vist que has fet un temps més que acceptable...!!! Veig que estàs fort i amb més ganes de "patir" per baixar el crono..!!
Doncs a seguir entrenant com fins ara i a pensar en la propera marató...!! Ens veurem aviat i felicitats..!!

Paco Montoro ha dit...

Jordi, lo importante es que terminaste contento y el crono el que esperabas, buenos amigos...¿que mas pedir?...Saludos

Carles Aguilar ha dit...

Jordi.. Finalment l'Albert Gràcia no sortirà demà per questions de feina.. Si vols que quedem m´ho dius. Si no et va bé sortiré jo una mica més aviat (Sobre les 8:30 del matí...)

A reveure...!!!

El BÚFAL

El BÚFAL