TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimarts, 20 de gener del 2009

Perqué Búfal Voraç?

En Carles Escofet em pregunta l'origen del meu nom de BLOGGER. És una bona pregunta que m'ha fet mirar enrera per poder recordar el perqué em dic així, que em va impulsar a posar aquest nom.
Bé, això del BLOG no va ser més que un experiment. L'Oscar se'n va obrir un i em va donar la idea de fer el mateix. La veritat és que no tenia ni ganes ni temps, em semblava que per un tipus com jo era una cosa massa avançada (la informàtica i jo seguiem camins diferents). Bé, tot i això, vaig entrar i em vaig enregistrar. Quan em va demanar el nom no savia quin posar. No feia gaire que els amics em deien Búfal perqué quan corro amb el cor en contes del cap em dona per rebufar. L'Oscar Pou va ser qui em va patentar aquest nom (ell és el Bufalín). Per contra, a la feina, els companys em diuen Voraç, suposo que us imaginareu el perqué, jalo com un cosaco, crec que tinc un estòmag més gran de lo normal que li costa d'omplir (haig de dir que últimament m'he calmat una mica i no l'omplo tant, s'ha de mirar per la figura).
Bé, ja que era un experiment sense importància que en principi no havia d'anar més enllà, donç li vaig posar com a nom el primer que em va rotar pel cap, com no BÚFAL VORAÇ, és la suma del dos apodos.
Donç amb la tonteria ja veieu, després de més d'un any això ha anat agafant forma quasi sense voler a mida que ha anat passant el temps. Quan vaig veure com anava canviant el blog vaig pensar en el nom. La veritat és que el nom és una xorrada, no m'agrada gens. Si fos avui mai triaria aquest nom però crec que ja estic familiaritzat amb ell. Em criden per darrera: "Búfal!!" i contesto a la primera com si fos realment el meu nom. Lo mateix passa amb Voraç!!.
Així és que arrivats a aquest extrem he decidit no canvia'l. Crec que ja està bé així encara que realment no m'agradi.
Així és que el Búfal o el Voraç us desitja MOLTS I BONS ENTRENOS a tothom!!

9 comentaris:

Joan Josep ha dit...

Curiosa historia la del nom. Tot i així, ara ha perdut el misteri.. Jo et feia familiar d´algun sioux de les reserves americanes que caçaven bufals i tot aixó. JA veus.

Està be aixó de mantindre´l

Arreveure.

carles ha dit...

dubte aclarit!
merci!!!

Bellotatlon ha dit...

La verdas es que es curioso, en mi fui el primero extremeño en el curro aqui en el centro de control de AT endesa en Sevilla y me decian el bellota y bellota se quedo, lo de gitano corredor es que mi colega Gerardo que lo meti en esto de las carreritas y ya va por 1h 26 en media y lleva un año corriendo es muy canalla y en las carreras nos inscribimos como gitanos corredores jejeje.
Saludos.

Lo Búfal ha dit...

Joan Josep, prefereixo que sapigueu la verdadera història. Ens veiem.

Carles, aquesta ha estat la història.

gitanocorredor, si es que como no lo cortes pronto estas cosas se pegan y luego no hay nada que hacer.

Bellotatlon ha dit...

Jordi la zona es buena esta en el barrio de la Macarena,el apartamento no lo conozco pero esta cerca del centro muy bien para disfrutar de la ciudad, para comer ir de tapas que es lo mejor ya hablaremos,jejeje, esta cerca de La Macarena hay se coje la calle San Luis todo recto y estas en el centro y tambien cerca del Estadio Olimpico.

Lo Búfal ha dit...

Perfecto! Pues lo cojo ya.
Gracias.

Robert Mayoral ha dit...

resolt el dubte, voraç bufal, jejeje

Bellotatlon ha dit...

Jordi este el sitio es mucho mas centrico en 5 min caminando estas en plena calle Sierpes y en 10 min estas en la Giralda, tienes un parking muy cerca, aunque el trafico en el centro de Sevilla es complicado es mejor dejar el coche en el parking ir a todos sitios andando.

Fran ha dit...

Búfal, el cert és que és molt original el teu nom, a mi m'agrada molt més un nom com aquest que no pas un com el meu.

El BÚFAL

El BÚFAL