TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 19 de gener del 2009

Pujada a Casa Alta (Parc del Foix)

Com podeu veure en la imatge superior, hem recorregut gran part del Parc del Foix. Una sortida aproximada de 2:05 h. amb un recorregut (que algú em corretgeixi si vario molt les dades, es que ho he esborrat i no he pres nota) d'uns 23 km. Hem estat al Mas de l'Artís, el Fondo de les Oliveres, Pla de les Palmeres i Casa Alta.
Avui ens hem llevat aviat per fer una altre sortida en grup. Aquest cop hem fet un recorregut molt maco pel Parc del Foix en un matí més fred de l'esperat. Hem sortit junts tots els que integrem la foto superior (alguns semblava que anaven a atracar una entitat bancària) , em perdonareu però és que encara em costa recordar els noms, mica en mica... Bé, entre el grup es trobava en Carles Escofet, qui em va deleitar amb el relat del que va ser la seva aventura a la Marató del SAHARA i en Stanislav, una màquina que també arrossega a la seva motxila 4 kg de lastre per poder combatre amb optimisme la propera edició de la Marató dels SABRES, uf!!
També varem gaudir de la companya del cap d'expedició, en Xalo, el redactor jefe Josep, la Pilar (perdona, et vaig confondre amb l'Antonia), en Caballero, en Joan Carles i Juan Carlos, en Jordi Lopez, en Oscar Pou, dispenseu.me els que no recordo el nom, i un servidor.
La sortida ha estat molt dura. Només 1 hora de dormir ja que he deixat la feina a les 6 del matí, i la duresa del circuit han fet que acabés ben trintxat. Visc a la comarca del Garraf des de fa molts anys i hi ha molts racons que desconec, que no imaginava que existien. Pistes forestals, corriols increibles, unes vistes brutals, en conjunt una excursió molt complerta. En la imatge podeu veure uns instants de recuperació abans de reempendre la marxa.


Aquesta és una altre imatge del grup. Jo sòc el fotograf. La foto està realitzada a Casa Alta. Les vistes des d'aquest lloc són molt maques.


Aquí una imatge d'un dels últims descensos. Jo vaig l'últim, ja em costa massa
córrer, estic desfet. Tot i això em queda molt bon gust de boca i ja tinc ganes de repetir.


No vull plegar sense fer un incís per recordar que en Carles Escofet realitzarà dijous a l'Aqua de VNG una conferència basada en la seva experiència a la Marató del Sahara, la gent d'aquest lloc i les seves mancances i necessitats, les quals motiven una movilització de'n Carles i altre gent com ell per reunir medicaments, materials d'higiene, material esportiu, ect... i fer.lis arribar a les seves terres.
Bona ocasió per coneixe'l i apendre coses de la seva experiència al Sahara.
Recordeu, si us sobra material d'higiene, o material que no feu anar i que es pugui utilitzar li podeu fer arribar el dijous. INFORMACIÓ
Ens veiem allà!

6 comentaris:

Fran ha dit...

Búfal, bona sortida amb un bon grapat d'amics. Ja tinc jo ganes també de tornar a correr a la muntanya...
1 hora? jo hagués anat zombi.
Una abraçada.

Bellotatlon ha dit...

Jordi buena salida por las fotos creo que merecio la pena salir despues del curro, la gente que curramos a turno sabemos lo que es correr despues de la noche pero el sitio lo merecia, saludos

Joan Josep ha dit...

Em vaig quedar amb les ganes de venir. Fins hi tot vaig pasar correns pel parking de l´hospital a les 8 menys 5 i ja hi había algú. Pero la tirada llarga que vareu fer després dels 25 del dissabte haurien sigut massa.

Arreveure.

Paco Montoro ha dit...

Jordi este sábado hice una tirada parecida y con amigos de 25 kms, disfrute total...saludos

carles ha dit...

bufal,
1 hora només vas dormir?
jo estaria mort!!!!
gracies per les paraules de la crònica. va ser un plaer per mi poder compartir els kms plegats....
espero no siguin els ultims...ens veiem1

Lo Búfal ha dit...

Fran: Donç zombi anava però l'ambient que es va crear va fer que estigués a l'alçada.

gitanocorredor: Tienes razon, he disfrutado mucho.

Joan Josep: Hem d'anar en compte i dosificar l'esforç. Després de la marató serà més fàcil coincidir.

Paco, total. La montaña es una gozada.

Carles, la marató és important, no em puc adormir. Va ser molt guapa la sortida de l'altre dia, s'ha de repetir aviat.

El BÚFAL

El BÚFAL