TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Cursa Solidària País del CAVA



Bé, no se si ho faig bé. Avui l'hem fet. Aquesta cursa (2ª edició) s'ha guanyat el meu respecte i la meva admiració. A presentat una organització excel·lent, autobusos llançadera tant en sentit Vilafranca des de Sant Sadurní abans de la cursa, com després des de Vilafranca a Sant Sadurní. Senyalització, molt bé, l'administració de chips i pitralls perfecte. Tot molt bé, sincerament, no m'ho esperava. Ha estat una cursa, i no vull resultar vacil·la, fàcil, 13 km en 53,23, molt bé, més tenint en conte la orografia del circuit. Posició en la GRAL, el 35º, jolín!! i el 16º de la categoria (>35-44<). La veritat és que amb 40 hi ha un gran nivell. Ara, la millor sensació que tinc, és que no em deixo res per fer de cara a VENEZIA. La preparació podia ser més complerta però estic segur que no efectiva. Potser, bé, potser no, segur que no faré 3 hores però crec que estic en disposició de fer 3' 06 sense complicar-me gaire. No se si finalment serà així, però vos puc assegurar que aquestes manifestacions són producte de la meva i major sinceritat.
Per cert, vos penjo el link amb el resultat. Si mireu el lloc 35º, sòc jo amb 53:23'.
http://www.championchip.cat/curses/cursacava/res2008g.htm


------------------------------------------------------------------------------------------------- Aquesta setmana anirem a donar una volteta pel cor del Penedès. Res seriós ja que interessa recuperar-se de TIVISSA. Això no serà fàcil. Aquesta cursa pretén ser solidària amb la marató de TV3, i és per això que tots els ingressos d'aquest esdeveniment aniran destinats a aquests i a la seva causa. L'import de la inscripció és només de 5 €.
La distància és de 13 km en un circuit irregular però agradable. La cursa correrà el Penedès des de la Rambla de Vilafranca a la de Sant Sadurní d'Anoia.


La decissió que he pres donat que les seqüeles de Tivissa són d'importància i que la setmana següent ja partim cap a Venezia per realitzar la Marató és, segur, la més inteligent, sortir a ritme de marató, aproximadament entre 4 15 i 4 30, i així familiaritzar-me amb els ritmes de carrera
A vore que tal.
Salut i Cames.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amb el pepinarrooo de bambes que portes i el teu gran estat de forma, triunfarás a Venecia si o si! Disfruta i ja ens contarás!

Jo ja vaig sense crosses, haver si amb dos setmanes començo a agafar ritme... mecagon denaaaa!!

Salutacions pel ramat de Bufalos garrafencs!!

El BÚFAL

El BÚFAL