TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 14 de febrer del 2011

Mitja GAVA-CASTELLDEFELS-GAVA 2011

El recorregut d'aquesta mitja és pràcticament planer encara que amaga alguna trampeta que la complica. És important no perdre la concentració perqué si no el coco pateix massa.


Preparatius finals abans d'adreçar-nos a la zona de sortida.
Moments esperant el tret de sortida, moltíssima gent, molt bon ambient i gran organització.
La colla, Miro (1:26, xapó!), Victor (1:17 i torna a la línia habitual), el Cisu (1:30 amb bassó tocat) i un servidor que torna a repetir 1:27:04). i una espontània que es diu Susana


La intenció en aquesta cursa era millorar notablement la meva marca i bé, no ha estat així. Ha estat impossible. El pas pel km 15 el vaig fer en 1:01. Seguint aquesta progressió hagués acabat en 1:25 i pico lo qual hagués estat la MMP però com deia més amunt alguna trampete del recorregut ha fet que el coco rebès alguna estocada que ha fet mimbar el ritme a estones de manera tremenda. Al final s'hagut de patir per salvar els mobles. 6 són els segons que he baixat des de BCN i 19 segons són els que m'han faltat per reduir la MMP. Crec que he decidit anar a Valls al 27 de març a fer la mitja. Recorregut exigent amb molts tobogans però com ja vaig dir fa un parell d'anys la més maca amb diferència i no descartaria millorar marca. Ja veurem.

Un plaer saludar als companys dels Never Run Alone (els verdaders) i als companys d'equip. Felicitats a tots els que ahir vareu còrrer.

Salut i Potes a tots!!!

CLASSIFICACIONS

1 comentari:

Rebeca - paginas web ha dit...

vaya que maraton!!! debio de ser una experiencia muy bonita... les felicito..

El BÚFAL

El BÚFAL