TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 31 de gener del 2011

Mitja de Barcelona 2011

En Xalo, un servidor, en Vincent (1:31), el Miro (1:26), el Juanma (1:16) i el Victor (KO)

Unes imatges (dalt i abaix) que, sincerament, crec que reflexen el meu estat d'ànim actual.

Últim esforçDe nou he tornat a competir. Aquest cop prenen contacte amb el circuit que en gran part se solapa amb el de la propera marató, la nostra. Aquest cop venia amb la ment molt canviada. Tot últimament ha estat positiu i això s'havia de notar aquest diumenge i s'ha notat, ostres si s'ha notat.
1:27:09. Quan la ment està bé lo demés juga amb ventatge. He de confesar que la intenció era estar a prop de 1:25 però tot no pot ser. Suposo que encara queda per fer encara que va caure un bon ruixat al passar de nou per l'Arc del Triomf que ens va deixar completament xops. Els peus varen passar a pesar el doble.
Ara ja estem inscrits per Gava-Castelldefels. S'ha d'intentar de nou.
Un bon matí amb bons amics. El Victor no va acabar la cursa. No es pot estar a tope tot l'any. El cos de tant en tant es regula tot solet. A Gava segur que devora els km's. El super Miro es va entonant cada vegada més. 1:26 i feia tretze dies que no entrenava. Quan entreni bé serà la òstia.
El Vincent amb 1:31 progressant perfectament. Lo millor està per venir per a tots.
Barcelona ja està a un mes. Tot gira en torn a ella i la sang torna a bullir. Crec que atacaré de nou la MMP, almenys això crec en aquests moments mentre escric aquestes línies. Estic content i és que ja tocava.


Després de córrer s'han de reomplir els dipòsits.


Salut i Potes a tots!

2 comentaris:

Carles Aguilar ha dit...

Hola Jordi, has fet un crono molt bó..!! Jo també vaig ser-hi a la Mitja de Barcelona, però no varem coincidir... Mica en mica em vaig recuperant de la lesió.. I tu veig que tens l'intenció de tornar a atacar la teva MMP a Barcelona.. Doncs.. Endavant..!! Jo encara no he decidit si la faré.. Ja veurem...

munta ha dit...

Segur que a Bcn farás mmp corrent d'aquesta manera i sino que "te quiten lo bailao" que ja es massa.
Salut!!

El BÚFAL

El BÚFAL