TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

diumenge, 15 de març del 2009

Mitaja de CUNIT. Ufff...!!!

La Mitja de Cunit 2009.


Quina pila de paios. Cada vegada som més. Varem aconseguir fer la "marea"
groc i blava. I això que encara faltava gent.

Aquí ja patint, potser anava pel km 6 o 7.


Ahir vaig arrivar a la conclussió de que per entrenar s'ha de córrer però sobretot s'ha de descansar. No vull buscar excuses però alguna explicació hi ha d'haver. El descans és una part importantíssima de la millor programació. Des de que vaig tornar de Sevilla no havia descansat prou ja que vaig venir molt motivat i amb ganes d'iniciar la preparació per un altre marató. De tota maner,a fins ahir, no havia fet cap test seriós, tot entrenaments descafeinats. L'únic seriós, el test amb el sr Gàlvez (5 séries de 1000 amb els seus trotes ant. i post.), que per cert em va dir que estic per baixar de 3 hores a Empúries (desitjo veure'l avui a pistes per discrepar amb ell, a vore si em fa canviar d'opinió). No puc dir que hagi motius rellevants que m'hagin fet anar més lent de lo normal. Podrie al·legar el perfil, la calor, els avituallaments, poca animació, però ni seria sincer com tampoc just. Hi ha companys que han treballat sota les mateixes condicions que jo i el resultat ha estat formidable per tant he de buscar explicacions en un altre banda.
Les sensacions avans de començar eren bones, tenia ganes d'arrancar.
Una cosa que mai es pot fer i que malauradament sempre faig és sortir desbocat, sense control, primer km en 3·33. Una bojeria. No escarmento. Tinc que planificar aquestes curses. De que serveix treure un marge ample al principi si després em quedo enrere. Perqué no faig com tots els corredors i vaig de menys a més? Perqué sempre al revés?.
Ahir, encara no anava pel km 5 i ja tenia ganes de plegar. Em trobava buit, començaven a sortir dolors pels peus, els quadríceps. Les bones sensacions s'anaven perdent a mida que anaven passant els km's. Finalment el resultat va ser millor del que esperava, posició 68 amb un temps real de 1:29:58, això si, després de fer un sprint a la recta final (no se d'on van sortir les forces), quan vaig veure el crono a punt d'arrivar a 1:30.
RESULTATS.
A Valls vaig a preparar Empúries. El ritme serà de marató. Segur, i "manda güevos", que com a Sevilla, passo per la mitja millor que a Cunit. A Sevilla vaig passar per mitja en 1:28. No és normal això, oi?
Potser algú dirà que no està malament la marca. Per a mi no és la esperada.
No se com vaig acabar la cursa. Bé, crec que si ho se. I és que ara sóm una colla molt nombrosa i a cada moment sentia algú que deia "va, Búfal!!!", "Foteli canya!!!", m'he saludat constantment amb companys i amics. Crec que si no hagués estat per això potser hagués plegat. Suposen una injecció de moral que t'ajuda a tirar endavant. "Osties, va una mica més".
Puc dir amb tota seguretat que avui els hi dec la vida als amics d'atletesvng.org, sou genials! Això comença a ser molt maco. Mai havia saludat a tanta gent en una cursa i quasi tots ereu companys de colors, maco, molt maco. Per cert, felicitats a tots, companys.
Guillem, ja tens el primer trofeig, te'n esperen molts més. Enhorabona!
Fotografs de luxe, en Carles i en Xalo, que no varen participar per diferents motius. Jo crec que estant tramant alguna cosa en secret, je, je, alguna marató pel maig potser????. Fisio de conya, en Toni, tot sota control, que també s'està preparant de cara a Empúries.
He pogut saludar al company de feina, l'Albert, que ja va treien el nas per la nostre web. A la foto el veureu a l'esquerra de negre al costat de l'Ignasi. Tots dos amb molt bones marques.
La setmana vinent, tot i que ahir havia decidit no fer-ho, correré la cursa de 15 km's de Canyelles, és de muntanya, a vore...
Vull felicitar a tots els companys que ahir varen participar en alguna cursa, als que ho varen fer aquí a Cunit, a Calella o al Duatlo´de VNG. Salutacions a tots.

Salut i potes!

15 comentaris:

munta ha dit...

ha estat molt durá i molt malament per l'organitzacio.. que es això de no haber aigua al km 15..punyeta!!es una marca bonissima donadés les circunstancies .. felicitats!!

Carles Aguilar ha dit...

Hola Jordi...!!

Tot i que demà ens veurem i ja ho comentarem, potser penso que tu mateix t'has donat la resposta....
No s'ha de sortir "desbocat" com tu mateix dius i, evidentment, planificar una mica els ritmes de la cursa en funció del objectiu a assolir... Són questions de sentit comú que a vegades, per obvies, creiem que les podem deaixar de costat...

Ens veiem demà al matí...!!!
(Malgrat tot has fet un bon crono, encara que tu no estiguis satisfet....)

Rafa González ha dit...

Bueno, se supone que esta carrera no era tu objetivo, no?. Se supone que tras la maratón tan ESPECTACULAR que te marcaste hace nada, algo resentido tendrías que estar, no? y se supone que no siempre se puede ser un superman, no?. Pues eso, míralo de otra manera, piensa la cantidad de gente que se queda boquiabierta (como yo) a leer tus crónicas. No seas tan exigente contigo mismo, que mejor no lo puedes hacer. Va, a entrenar duro para esos objetivos tan ambiciosos que te esperan. (lo de salir a 3.33 no es una locura, es una...PASADA DE LA HOSTIA!!!,no quiero ni pensar cuáles son tus marcas en distancias cortas....)

David Rodriguez Roures ha dit...

Pues a pesar de no estar muy bien,la marca no es mala,o por lo menos yo lo veo asi,estar a unos minutos de tu mejor marca hay que correr,así que muy bien,ademas con sprint incluido,otra cosa te diré,soy de los que opina que todos tenemos ese sprint final,es la mente la que te deja o no hacerlo jeje.
Por cierto a que refieres que no es deportivamente correcto en la respuesta anterior,un saludo.

Ignasi Maraton ha dit...

Ep Bufal, felicitats per la marca, pensa que la muntanyeta del km 8 y el km 18 era dolenta per fer bones marques, per a mi van ser una sorpresa i tambe la calor va ser increible, espero que a empuries faci mes fresqueta per que si no fliparem¡¡¡¡¡¡.
Estic d'acord amb tu en que has de començar mes suau, 3;30 el primer km es increible¡¡, es millor anar de menys a mes i acabor fort. Molta sort a Canyelles¡¡

robert mayoral ha dit...

si arribes esprintant vol dir que corres amb cartutxo a la recámara...jejeje..sobrat!!

Lo Búfal ha dit...

Munta
pensava que estava per fer una mica menys. Quin patiment!!!

Eaglerun
S'ha de planificar tot en aquesta vida. Fins demà.

Rafa
Hoy has sido tú mi entrenador. Gracias por el ánimo.
Mis marcas en cortas son discretitas, no creas.

David
Cuando en Sevilla pasas por media a 1:28 y luego te marcas 42 km's más en 1:34 pues piensas que la has cagado en Cunit. Por inconvenientes que haya nunca puedes hacer 1:30 en solo 21 km's.
Planificación

Ignasi
Gràcies company. A Valls penso sortir des de la cua a un ritme molt més suau i intentaré anar de - a +.
A Empúries si tot és normal potser trobarem caloreta. Espero sobretot que no faci vent.

Robert
En aquest cas l'sprint esdevé un atac de ràbia, jejeje.

Bellotatlon ha dit...

Jordi cada vez estrujamos mas el limón jejeje, es un buen entreno media en 1:29h, un mal día lo tenemos todos y que me lo digan a mi jajaja, buenos entrenos las series es lo peor que llevo supungo que tu igual jejeje.
Fuerza y honor.

Lo Búfal ha dit...

Alberto
Pues si. Pero sufrir tanto para eso no puede ser. Me mantengo en que el dia que planifique sacaré más provecho.
Hoy también me tocan series y pasado también. Uf!!! Y todavía tengo agujetas del Domingo.
Fuerza y honor!

Fran ha dit...

Dic, per no trobar-te del tot fi, la marca sembla molt bona. A les curses on coneixes gent fa goig d'anar-te trobant amb gent, es fa molt millor i es gaudeix el doble. Ànim i força per Empúries!!!

Lo Búfal ha dit...

Gràcies Fran, ni dic que no sigui bona, dic que patint menys es pot fer millor.
Al Garraf cada cop som més colla.
Ja era hora!

Paco Montoro ha dit...

Jordi veo que estas muy bien recuperado de la maratón, sin dudas estas muy motivado para tu próximo reto...un abrazo

Lo Búfal ha dit...

Muy motivado Paco aunque empiezo a acusar el trabajo acumulado.
Un abrazo.

Trapatroles ha dit...

Hola Jordi
Estic lesionat i no se si podré correr el diumenge a Elx, la mitja marató mes antiga del mon (mira el meu blog).
Lo que si vullc es anar en el 2010 a la Mitja Marató de Valls.
Sols per menjar calçots ja val el viatje.
Sort a Valls

Salutacions

Lo Búfal ha dit...

Donç a millorar-se d'aquesta lesió.
No savia que la mitja d'Elx és la més antiga. M'agradaria fer-la algún any, a vore...
L'any vinent ens coneixerem a Valls, serà un plaer.
Salut i potes!

El BÚFAL

El BÚFAL