TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimarts, 30 de març del 2021

YOU'LL NEVER RUN ALONE
Be torno a estar per aquí una vegada més. Últimament anem fent bastant d'exercici. De fet cada dia faig alguna cosa. Bici i correr ho vaig alternant. Aprofitant que treballo a Sitges vaig amb tren/bici i quan plego faig tota la tornada en bice ja sigui pels Colls o via Puigmoltó. Cada dia m'agrada més. Em fa sentir lliure! Els dissabtes i els diumenges fem sortides amb una colla que poc a poc es va fent més forta. Ja comencem a tenir una edad i ja pensem més en no estar grassos i riure que no pas estar en forma, jeje.
Mireu quines carones jajaja. Ens ho passem molt be!! Durant la setmana vas desitjant que arribi el divendres per trobar-nos per fer una birreta i planificar el cap de setmana.
No ens movem gaire de la nostre zona però anem variant les rutes dins del possible. De fet ja sabem com és Cubelles, Tot un Mon!!
I a sobre vaig aprenen anglès aprofitant que aquest és un grupet bastant internacional, i gratis ehhh??!?!
Ara ve Setmana Santa i tenim uns dies per tornar-hi. Runn o bicicleta, ja veurem. Segur que fen les dues coses. Esperant per fi poder correr una cursa de muntanya com abans anem seguint el calendari: CURSES A CASA NOSTRE Be nanos.... Nuno, Erlin, Jordi, Pere, Rick and company... I si casualment algú treu el nas per aquí.... Com solia dir anys enrera... SALUT I POTESSS!!!!

El BÚFAL

El BÚFAL