TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimarts, 3 de juliol del 2012

Hola, hi ha algú?

Hola. Després de tant temps sense publicar absolutament res el més probable és que els poquets que seguieu el blog l'haureu tret dels vostres llistats.
L'últim any està sent bastant dur per a mi ja que de ser un tiu pletòric amb ganes d'emprener he passat gran part d'aquest temps una mica abatut. Lesions, es clar. Alguna esdevenida de la pràctica del nostre esport. I l'altre, i aquesta és la pitjor, esdevenida d'altres causes.
La primera va ser un esguinç de lligaments del genoll esquerra amb una mica d'afectació al menisc. No hi hagut cirugia però 6 mesos sense córrer ha estat el resultat. Com sempre vaig simplificant al màxim per no aburrir. La segona que és l'actual, quan ja aixecava cap, ha estat un accident de motocicleta el 24 de març bastant xungu. El resultat ha estat una fractura de pelvis (de fet s'ha obert) i fractura de braç i canell, això entre d'altres coses que una gammagrafia ha delatat la seva existència. Vaja, un cromo. Porto una fixació metàlica a la pelvis per retornar-la a la seva posició natural i al braç també l'han fermat amb un ferro no se exactament perqué. El treuran al setembre ja que la mobilitat està força recuperada.

De tota manera puc dir que sòc optimista i encara que segurament no tornaré a ser el mateix, esportivament parlant, es clar, però tinc moltes ganes de començar de nou. De fet nado, camino, i la passada setmana vaig començar a rodar amb bicicleta amb molt de compte. Aquesta setmana volia fer una Tiula, caminant, això si.
Tot el que faig em provoca molèsties però cada dia menys. Em diuen els metges que recuperaré la meva motricitat com abans de l'accident. Sincerament dubto que sigui així encara que em conformo amb tornar a fer esport. No he guanyat mai una cursa i tampoc pensava fer-ho ara.
Bé. No us vull aborrir amb les meves penes però fa tant temps que no entrava que no se que posar a part del que dic. Però ja tenia ganes, jajaja.
Tinc moltes ganes d'estar amb vosaltres algún dia i fer una sortideta.
Ahh!!! Aprofito ja per anunciar-vos que la II Cursa de la Varema de Cubelles serà el dia 9 de setembre i hi haurà com sempre de tot per a tots.
Inscripcions i tot lo demés properament en aquest link  ACTIVA'T CUBELLES 
De moment i com sempre Salut i Potes a tots!!!

3 comentaris:

JUANMA ha dit...

Anims Jordi, sempre endavant que t' hen surtiras, ja saps tu que ven aviat estarás corrent una altre vegada.
Un plaer tornar a llegir-te , i no deixis d' explicar-nos les teces aventures, que espero que tornin a ser moltes

Unknown ha dit...

Ànims Jordi! Jo també he estat temps sense escriure al blog. Ara intentaré posar-me al dia.
Ben aviat tornaràs a córrer!

Andreu ha dit...

Me n' alegro que estiguis millor. Espero aviat compartir amb tu una sortideta.
Una abrassada

El BÚFAL

El BÚFAL