TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

diumenge, 15 de febrer del 2009

Marató de SEVILLA, per fi!!!

Demà al matí em penso afegir a l'entrenament que els companys d'atletesvng.org no assistents a la Mitja de Gava realitzarant per la comarca. Si no passa res m'hi afegiré a Cubelles amb la intenció de realitzar l'últim entrenament de qualitat de cara a Sevilla. Ells juguen amb una setmana més de marge que jo i encara poden apretar, per això ells faran un 30, en canvi jo no veig convenient fer més de 15, o potser, com a molt, 20. En tot cas serà l'últim entreno. Durant la setmana vinent posiblement sortiré dues estones a rodar suau. Probablement ho faci el dimarts i el dijous. La resta de dies segurament esgotaré el temps anant en BTT o fins i tot nadant, ja veurem.


Diuen que SEVILLA és molt maca.

Aquesta setmana ha estat de càrrega total arribant a uns nivells de qualitat que feia temps que no experimentava. He realitzat muntanya, C.C. a ritmes bastant ràpids. Series de 2000. Farlecks.
I he fet...natació!!! 450 metres, només 450 metres i em fot un mal l'esquena brutal. Joder Alberto (gitanocorredor) he quedao hecho polvo.
Demà em poso a disposició dels companys d' atletesvng.org per finalitzar la preparació de cara a la primera marató del 2009. Un rodatge relativament llarg.
Marxo a Sevilla sense pressió. Crec que marxo amb els deures fets. No em veig obligat a rebaixar cap marca, potser perqué ja se per experiència (Venècia 2008) que l'autoimposició és el pitjor amic que et pot acompanyar. Vull sortir relaxat, a disfrutar. Vull gaudir de la cursa, de la gent, de la ciutat, dels "finitos", les tapes i, com no, de la família que en aquesta ocasió m'acompanyen tots. El Jordiet, el Roger i la Sandra.
A finals de setmana pendrem un avió a Reus que ens ha de dur a Sevilla on passarem de ben segur un cap de setmana per recordar.
Avui he comprovat que la inscripció fos correcte i he pogut veure que el pitrall que lluiré serà el 266.
Abans d'acabar vull desitjar tota la sort del mon als companys que demà corren la Mitja de Gava.

I ara per ara només recordar-vos a tots... SALUT I POTES!!!



18 comentaris:

robert mayoral ha dit...

molta sort i ànims per Sevilla, jo l'he fet dos cops i et puc dir que és molt ràpida i maca, passa per llocs emblemàtics i hi ha molta gent animant... a tope!!

Paco Montoro ha dit...

Suerte para ese maratón tan estupendo. Seguro que lo disfrutarás, circuito llano y organización perfecta. Inteligente semana para llegar a la maratón lo mas fresco posible. Saludos

Fran ha dit...

Tú ho has dit, ja has fet els deures. Espero que ho passeu d'allò més bé tots a Sevilla, et desitjo moltíssima sort, salut i potes.

Joan Josep ha dit...

JOrdi, que aixó ja ho tens fet...

Ara sols has de recollir els fruits de la feina feta. Em va agradar creuar-me amb tu el dissabte. Al final vaig arrivar fins a l´Hotel Ra, al Vendrell. Una pasada.

Si no tornes a fer cap més entrada fins a la tornada, molta sort per la terra dels "finitos" com dius tu.

Salud i potes.

Bellotatlon ha dit...

Que bonita foto del la margen izquierda del Gualquivir con su torre del oro, en frente esta la calle Betis jejeje, Jordi buen planteamiento de entrenos para esta última semana de entrenos, durante la semana te mando un correo con mi telefono haber si podemos quedar el sabado tarde ya que trabajo el finde de mañana.Bonito dorsal.

Ah la natacion es como todo al final le cojes el gustillo y metes cada vez mas metros.

joanet ha dit...

que vaya bien por zevilla company
cuidadin con los finitos y las gambitas.

Anònim ha dit...

Jordi molta sort a Sevilla que ho passis molt bé, que et surti una cursa de puta mare, gaudeix de la ciutat, records del tot el grup del Never, i com diu el nostre nom:
NEVER RUN ALONE.

Salut i potes. MIGUEL-ON

Carles Aguilar ha dit...

Hola Jordi....!!! Bé, pel que he llegit, tens els deures fets per la Marató de Sevilla i estic convençut que, sense pressió, faràs una Marató molt bona (Segur que serà així pels temps que fas darrerament...) Jo, fa unes setmanes, vaig estar a Sevilla i es una ciutat magnífica per còrrer una Marató (potser l'any vinent la faci...)

En tot cas et desitjo molta sort i seny, sobre tot després del Km. 30 que es, com ja saps, on comença la veritable Marató.... Força i endavant...!!!

Rakala ha dit...

Hola Búfal,
Espere que tingues molta sort a Sevilla i que disfrutes molt.
Bessets.

Bellotatlon ha dit...

Que pasa Jordi, como estas?? estaras ya con el gusanillo del viaje y de los preparativos para la maraton de Sevilla pues traete la crema bronceadora y equipacion de verano por que por el dia hace bastante calorcito y corriendo un maraton ya ni te cuento, bueno aunque curro de mañana este finde y tengo visita en casa haber si podemos hacer ambos un hueco y yo puedo bajar al centro y quedamos para tomar un cafelito y conocernos y presentarnos a la familia de no poder ser solo te deseo que tengas una buena maraton y una mejor estancia en Sevilla.te envio correo con el nº de telefono saludos.

Lo Búfal ha dit...

Robert
Gràcies company, merci pels consells.

Paco
Gracias Paco, supongo que con la moral renovada.

Fran
Intentarem disfrutar al màxim.
Gràcies i com no, salut i potes!

Joan Josep
A veure com surt la collita, quan més aprop és la marató més dubtes em surten, uf!!
A mi també em va al·legrar molt. Estas molt fi per la marató.
Salut i potes!!!

Alberto
Así que eres del BETIS (malquepierda supongo)
Ya hablamos

Juan,
Infante company, muchas gracias. Me hace mucha ilusión que entreis para desearme suerte.

Miguelon
Ei! Company moltes mercès, quan estigui correns m'enrecordaré dels NEVER,
Salut i potes!

Carles
Home, feia temps que no conectavem. Moltes gràcies. Avui tot són dubtes. Els nervis començen a fruir per tot arreu.
Salut i potes!

Rakala
Moltes gràcies, molts "bessets" per a tú també.

David Rodriguez Roures ha dit...

Ese numero es de élite,tu lo has dicho la presión no es buena,pero muchas veces te la ponen los demás,seguro que sale la cosa bien,mucha suerte,bueno aun queda u poco jeje,un saludo.

Lo Búfal ha dit...

Gracias David, tienes razon, la presión te la pueden colgar los demás.
Te mando un saludo.

Anònim ha dit...

ya habrás llegado a tu meta... enhorabuena...!!!
lástima que no pudimos coincidir, yo en casa bastante jodido como seguro sabrás.

Carles Aguilar ha dit...

Hola Jordi..!!! Hores d'ara encara estàs a Sevilla i jo estic treballant a l'ordinador i he fet una ullada a les classificacions de la Marató i he vist el magnífic temps que has fet....!!! Gairebé per 3 minutets de res baixes de les 3 hores...!!!

Suposo que deus estar en una mena de núvol gaudint de mil i una sensacions... Bé, ja ens ho explicaràs quan tornis, però he volgut felicitar-te ràpidament perque se'ns dubte has fet una temps realemt espectacular i que no està al abast de tothom....!!! Si senyor...!!!

Albert Gràcia ha dit...

3h03'34...... A TUS PIES!!!!!!!!! Ets molt gran tiu!!!

Trapatroles ha dit...

Has corregut en Sevilla?
Esperem la teva informació.
Uns vint campanys del meu club han estat a Sevilla

www.marathoncartagena.com

Salutacions

Lo Búfal ha dit...

Gràcies, us comento en el nou post.
Salut i potes!

El BÚFAL

El BÚFAL