TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 9 de febrer del 2009

Flato a BCN.

El pollo Ferriz va aconseguir la seva millor marca en fer 1:47. Progressió excel·lent. Si vol pot fer el que vulgui, hi ha capacitat de sobres.


MITJA MARATÓ DE BCN.


En aquesta imatge s'aprecia la gentada que es disposava a pendre la sortida. Sorpresa la meva quan en veure ara la foto vec als companys de Never Run Alone d'esquenes. Més endavant els vaig poder saludar, i és clar.


La lesió de l'Albert Ferriz a propiciat la meva participació en aquesta prova. He quedat molt content d'aquesta cursa multitudinària perqué he descobert una carrera molt ràpida tot i que el resultat potser sembli no indicar-ho. L'any que ve hi participaré segur.
A les 6:45 sortim de Cubelles cap a BCN el JordiFerriz i jo. Xino xano arribem i fotem un café i aprofitm per enviar un parell de fax, d'aquí cap a la zona de sortida.
Sortida matinera, a les 9:00h, en un dia molt fred. Molta gent a la sortida. El pitrall de l'Albert és una mica alt i això fa que gahi de sortir molt enderrerit. Sortida lenta però amb una progressió positiva. Potser sortir d'aquesta manera m'hagi obligat a fer el que mai no he sabut fer, sortir tranquil i sense precipitació. Després de 2 km's lents començo a progressar en positiu arribant a rodar a 4'/KM sense patiment, però una cosa inesperada fa que quasi bé m'hagi d'aturar, FLATO, cullons!! No fotis!! És el km 8 després de la pujada del Paral·lel. Afluixo fins que se'm passa i torno a tirar recuperant els ritmes passant pel 10 en 41:14 (TR). Però l'optimisme se'n va a norris perqué cap el 18 em torna a atacar el FLATO obligant-me un altre cop a reduir el ritme. Resultat final 1:28:04 (TR). Realment molt satisfet perqué nobstant el flato les sensacions han estat molt prometedores. Per primera vegada en bastant temps torno a veure la posibilitat de rebaixar la marca.
El Jordi ha rebaixat la seva marca deixant-la en 1:47:08, felicitats POLLO!
He pogut saludar a molta gent, companys d'atletesvng.org, en Josep, en MADEFERRO, Xalo, Guillem, l'Infante, el Joan Carles, l'Albert Gràcia i en David (el seu germà) i amics nous com en MUNTA, en Joan, en Xavi i varis més que em perdonareu per no recoradar el vostre nom però és que cada dia conec molta gent nova. A tots un plaer el saludar-vos.
Però ara toca el que toca i és que d'aquí 13 dies em toca la XXV Maratón de SEVILLA.


La noia que ens va fer aquesta foto no es va adonar que el cordill de la càmara tapava l'objectiu.
De fet aquesta foto va ser imposible perqué, com veureu més avall, la seva repetició va estar envaïda per un espontani. En fi, que hi farem.

Al Xalo és al que més li varen fotre ja que el varen fer caure provocant-li les lesions que veieu a la imatge. El capçot que el va fer caure ni tant sols es va aturar, molt bé nano, diu molt de tú.
Surtosament les lesions varen ser relativament i aparent lleus, menys mal. Salut Xalo.

Els primers del grup que ens varem trobar a l'arribada.

Massa abrigat, no creieu? Però es que a primera hora fotia un fred... I el cotxe a pendre pel sac!
No se després de Sevilla quin serà l'objectiu. Tinc decidit fer la Mitja de la CALÇOTADA a Valls però potser abans faré la Mitja de Cunit, ja veurem. I per més endavant estic pensant en EMPÚRIES.
Però davant del repte que se'ns apropa, com sempre, i ara més que mai, SALUT I POTES!!!

11 comentaris:

Fran ha dit...

Hola Búfal, salut i potes. Bon resum de la mitja, malgrat el flato sembla que ho vas passar molt bé, ara ja pensant a Sevilla, espero que et vagi molt bé, però penso que no caldrà tanta roba :-)
Per cert, la foto del grup la trobo maca >:-) pensava que els cordills de la càmara eren els troncs de les palmeres, però clar, jo em deia... i com és que han fet la foto darrere de les palmeres?
Res, que et vagi molt bé aquests últims dies abans de Sevilla i després, a veure si tornem a coincidir.
PD Vaig veure els videos d'en Escofet. Barreja d'emocions, sentiments i lluita. Fantàstic.

Paco Montoro ha dit...

A pesar del fuerte flato, estupendo registro en la media, te dará confianza para Sevilla. Saludos

Bellotatlon ha dit...

Lo del flato es jodio aparece cuando menos te lo esperas,la última vez que me dio no sabia ni cuantos años hacia que no me daba, sin explicación, pero asi y todo un buen tiempo, cuidate saludos.

Rafa González ha dit...

Hola. Menuda marca y con problemas!! Nunca paro de alucinar con todos vosotros! Enhorabuena!!

Albert Gràcia ha dit...

Búfal, ets molt gran tiu!!! M'alegra molt que tinguis bones sensacions i et vegis en cor de lluitar per la marca personal. Ja comença a ser un clàssic trobar-te a la meta de les curses, el dia que no et vegi et trobaré a faltar...jejejeje
Ja queda molt poquet per Sevilla. Tema flato, una gran put.... Mai saps quan et donarà pel sac.

Ens veiem i salut i potes!!!!

SUI IURIS ha dit...

Mucha suerte para Sevilla. Una gran marca te espera allí, sin duda.

Lo Búfal ha dit...

Fran
La veritat que un cop acabades les curses veus lo bé que t'ho has passat nobstant el sobrant de roba.
Lo de les palmeres és molt ocurrent. De fet ara que m'hi has fet fixar a mi em semblen més aviat presseguers, je, je.
La propera vegada que ens veiem ja parlarem del Sahara i les posibles subvencions municipals que abaratarien costos.
Salut i potes!
Paco
Espero que el flato no me visite para Sevilla. Cruzaré los dedos.
Saludos.

Gitano (Alberto?)
Es más jodido cuando todo lo demás está funcionando perfectamente y no puedes hacer nada para evitarlo.
Saludos.
Rafael
Pues la verdad es que tengo unas expectativas optimistas pues pienso sinceramente que sin flato hubiera caido una marca mucho mejor.
Gracias.

Albert
Ojalà aquest any tinguem sort i tot surti bé. Jo tinc moltes ganes.
Sempre encantat de saludar-te,
Salut i potes!

SUI IURIS
Gracias, ojalá tengas razón.
Saludos.

carles ha dit...

Búfal,
ets una màquina!
de segur que a Sevilla fotaràs un "marcón".
aviam quin dia fem una mitja junts i fotem un tiempassu de pebrots!
cunit????

sort a sevilla!

Lo Búfal ha dit...

Carles, no pensava fer Cunit i si Valls. Però com em toqueu la moral potser canviaré d'idea. Una mitja a mitjes em motiva, potser... 1:25...uf!

David Rodriguez Roures ha dit...

Felicidades Jordi,No por la marca,que también la merece,sino por todos esos problemas con la salida y el flato y te quedas a 1'390 de tu marca,la teoría es sencilla,bajas descarado,solo te lo tienes que creer tu,,tal vez la maratón te deje un poco cansado para el siguiente intento,suerte y un saludo.

Lo Búfal ha dit...

David, talvez tengas razón. A decir verdad esta carrera me ha dejado con unas ganas locas de hacer otra y atacar la marca. A ver como estamos después de Sevilla.
Suerte a ti y un saludo crack!

El BÚFAL

El BÚFAL