TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 26 de maig del 2008

La nova eina.

Tinc un motiu per estar content avui. De fet ja fa uns dies, però fins ara he tingut problemes amb l'internet dels pebrots. És aquest el motiu. Una sorpresa bestial.






Aquesta setmana he fet anys i la família ha donat en el clau. M'han regalat un GPS. Estic molt content.


Ja l'he provat i és total. Ha resolt, en un dia, tots els meus dubtes en quan a distàncies. He descobert les distàncies reals de tots els meus recorreguts, he tingut al·legries i decepcions, però tinc la satisfacció de poder treballar des d'ara mateix amb xifres reals. S'han acabat les suposicions.
En fi, ara toca variar i descobrir.
A vore, a vore!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cabau!! Vaya pepinarro tio!! Això és l'eina perfecta per millorar en els teus entrenos.. si senyor!!

Quan sigui gran com tu també m'en compraré un! Fa dies que m'en miro algun, però he d'estalviar una mica.. haver si a l'estiu cau...

Salutacions al Bufalo i al Bufalin, que pronte sera para per partida doble!
salut i cames!

Jaume Tolosa ha dit...

Hola Bufal, gracies per la felicitació, segur que tu també ho aconseguiràs. Com en les curses de fons, nomes hi ha un secret: un pas rera l´altra.
Fins aviat

Lo Búfal ha dit...

Ei! EDU, que passa? T'ha agradat eh? La veritat és que és la llet, l'he trobat a faltar molt un trasto així, va de muerte. La inversió no ha estat massa important, jo et recomano que miris al Decathlon, allà està a 99€
Jo em pensava que seria més car.
Salut.
TOLOSA segur que si. 5000 són aquí a tocar. Amb tú m'estic menjant el tarro amb aixó de 42 de 42, crec que ha de ser molt fort, no crec que tingui tant de temps lliure.
Salut!

El BÚFAL

El BÚFAL