TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 6 d’abril del 2009

Cursa de BOMBERS 2009

XXI cursa de BOMBERS, torna l'espectacle!!!



Aquest any he anat amb en Jordi pollo i en Josep. Tots dos han flipat amb la carrera, la gentada i com no amb la gran organització de la que pot presumir l'event. Allà ens em juntat amb en Jose "el primo" i un amic d'ell.



Aquest senyor és en Rafa Jofresa, que molt amablement ha accedit a retratar-se amb mi. Bon paio. Ha fet una bona marca, 41:23.


A punt de sortir en mig de la multitud. Aproximadament 18000 inscrits, uf!!


La gent es va situant en els seus calaixos respectius.


És una gran experiència correr a Barcelona la cursa de Bombers. És un exemple d'organització, donç tot i la gran afluència de participants mai res es satura ni es colapse. De tot el que hi ha d'haver en una cursa n'hi ha de sobres.
Quin ambient! Els pels del cos es comncen a eritzar quan entres al meollo. Speakers, musica en viu o no, predisposició per part de la gent per disfrutar i contribuir, és massa!
La sortida és impressionant, bé, l'arribada també ho és. Que dic ara tot és impressionant. Tot és fora de lo normal. És la òstia!
Estic molt content amb tot però sobretot per la meva marca que torna a millorar els 10000. Marca personal de 39:14. L'any passat va ser de 39:51. He corregut sempre a un ritme constant i fins i tot l'he incrementat a partir del km 6. Em quedo amb la sensació de que potser si no hagués anat sòl podria haver millorat i tot. Per cert, el GPS m'ha marcat 10,370m. Lo normal és que marqui menys i no més, no?
En Jordi i en Josep han fet uns temps fantàstics. 45'58" i 47'38" respectivament. Quins màquines!
M'gagués agradat saludar a molta gent però és que els que anavem junts prou feina teniem per no disgregar-nos i perdren's. Tothom amb la mateixa samarreta és per tornar-se boig.
Felicitats a tots per les vostres marques que ja m'he posat al dia i gairebé tots heu millorat i és que és un lloc ideal per fer que el cos doni una miqueta més de si.
Aquesta setmana per fí no competiré, i això que no treballo. Avui aniré a les pistes d'atletisme a parlar amb en sr Gàlvez i a vore que em planifica per aquesta setmana. La setmana següent aniré a córrer la cursa del MARGALLÒ, cursa de muntanya d'uns 13 km's, molt maca.

Ara per ara, amics, SALUT I POTES!!

16 comentaris:

Rafa González ha dit...

Eres una máquina!! Vaya tiempazo!! El Rafa Jofresa está igual que hace un porrón de años..y encima muy en forma!!
Felicidades!!

sergi ha dit...

Ei , jo també hi era a Bombers!M'hagues agradat poder saludar-te.El problema es que es impossible reconeixer a ningú tots amb la mateixa samarreta.Ja veig que no pares, anims!!!A veure si ens fas una visita per Lleida a la mitja del dia 26.cuidat

Lo Búfal ha dit...

Gracias Rafa. Menuda carrera. El Jofresa debe tener casi 38 o 40, no? Pues creo que está fenomenal, i encima buen tio.
Felicidades a ti.

Sergi
Merci amic. Gran cursa.
M'agradaria anar a Lleida però tinc compromisos. Tot i així la tinc present.
Arreveure!

Paco Montoro ha dit...

Jordi celebro tu tiempo en la carrera, mejorando la marca. Estas en un buen estado de forma, disfrútalo. Un abrazo

Fran ha dit...

Búfal, moltes felicitats per la teva marca. Era impossible trobar-se amb ningú allá, allò sí que era un maremàgnum... quina gentada, com bé deies, ja teniem prou amb no perdren's dels nostres companys. Ara, el dia 26 ens veiem a Olivella. Nosaltres vindrem. Una abraçada, salut ...¡i potes!!!

Joan Josep ha dit...

Jordi, quina llastima no coincidir tampoc en diumenge.

El divendres si no hi ha cap problema, m´agradaría assistir al entrenament del margalló, així ens veurem. La teva marca molt bona, qui l´agafes.

Arreveure.

Lo Búfal ha dit...

Rafa
Gracias. Parece que la insistencia tiene premio aunque este sea pequeñito

Fran
Molt bé. Serà un plaer saludar-vos a Olivella. Fins el 26 donç.
Salut i potes!

Joan Josep
Era massa difícil veure a algú. Ostres! divendres al Margalló he proposat de sortir a les 9, a Olivella, ja que uns pocs haviem decidit fer la cursa amb la supervisió del sr Gàlvez que la faria en bici. En Gàlvez, un pou de sabiduria que ha tots ens vindria molt bé d'escoltar.
Ojalà que poguem adequar l-hora per poder coincidir.
Arreveure!

Carles Aguilar ha dit...

Hola, Jordi...!!
primer de tot dir-te que aquest temps que vas fer a Bombers ja és un temps seriós i que demostra que vas en progressió i aixó et portarà encara a marques més baixes... Segur que vas pel bon camí..!! Felicitats...!!

D'altra banda nosaltres ja vam fer el circuit del Margalló diumenge passat. I potser no descartem del tot tornar-hi, ja veurem...

En tot cas donem més detalls de la sortida que voleu fer amb el Gálvez, crec que has dit a les 9 del matí, oi...?? Qui anireu, on es trobareu, etc. Els companys de atletesvng diuen que sortiran també al Margalló, peró han quedat el divendres a les 7:30 h. Nosaltres encara no ho tenim decidit, ja em diràs..!!

Trapatroles ha dit...

Enhorabona por el temps en la Cursa de Bombers. Aprofita el bon estat de forma.

Salutacions

Sedentaris.cat ha dit...

Felicitats per la marca, brutal! En el meu cas ja puc dir que sòc Sub 45!

Respecte al tema del GPS a mi em va marcar 10.13km ... no sé si ha de marcar + o - però en curses amb moltes persones pensa que fas, ni que vulguis, una mica de "ziga-zaga" ...

Molta sort per Olivella,

Ferran de Sedentaris.cat

munta ha dit...

com sempre fent el maquina i fent bons amics jejeje.espero estar el divendres o el diumenge, si la dona no se m'enfada que baixo demà dijous.. Salut amic!!!

Lo Búfal ha dit...

Carles
Merci amic. A veure si divendres us animeu tú, en Manel i en Indio i parlem plegats. Pot ser una trobada mol guapa. A la web d'atletesvng ve tot.
Una abraçada

Trapatoles
Gràcies. Ho intentem però costa moltíssim.
Arreveure

Sedentaris
Enhorabona pel vostre sub45. L'esforç s'ho mereix, oi que si?
Sou els primers que em confirmen que el circuit es va allargar una miqueta. Lo normal és que marqui sempre menys. Això amics, li dona més mèrit a la nostre marca, jejeje.
A Olivella a muerte!!!

Munta
Vina el divendres home que ens ho passarem molt bé.
Ja saps, a les 8 a Olivella. Jo ja em quedaré per allà.
Salut i potes!

Joan Josep ha dit...

Ja esá arreglat el tema de l´hora demà. Allà ens veiem...

Arreveure.

Lo Búfal ha dit...

Perfecte!!!

Bellotatlon ha dit...

Buena carrera Jordi, para darle alegria a esos ritmos jejeje, joder tio foto con el Rafa soy un fanatico de la penya.
FUERZA Y HONOR.

Lo Búfal ha dit...

Alberto
Si hay algo que no hay que perder es el ritmo.
Es buen tio. Se flipó un poco por que actue como si ya nos conocieramos de antes y eso lo dejó desconcertao como diciendo: y yo de que coño conozco a este, jejeje.
Fuerza y honor!

El BÚFAL

El BÚFAL