TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

diumenge, 15 de novembre del 2009

Millor 10000 a St MARTÍ




VICTOR PEÑA

Avui ha estat un gran dia. He fet el 10000 en 38:23 a BCN al Districte de Sant Martí. La meva millor marca fins avui en aquesta disciplina. He anat amb en Victor Peña a qui podeu veure a la foto com a flamant guanyador en la seva categoria amb una marqueta de crec recordar 34:5...i pico. El tio és lo puto crack. Es troba en una forma increïble. També he anat amb el Pollo Ferriz qui també ha millorat el seu registre de manera considerable. He pogut saludar a un parell de companys dels Never Run Alone en Miquel i en Cecilio, tots dos xapó.
Per la meva part he tingut la gran sort de trobar casualment al Juanma que venia a fer de llebre al Simón. El Simón és un corredor de l'Esportiu del Penedès que venia buscant baixar de 39 amb lo qual a mi ja m'anava bé córrer amb ells ja que jo tenia intencions simil·lars. I així ho he fet. Boom!! Tret de sortida (per cert, hi ha hagut una sortida nul·la. No ho havia vist mai, jejeje). Han sortit molt ràpids tots dos i em creia que no seria capaç de anar amb ells. Però de seguida m'he trobat bé i m'he engantxat a ells anant tota l'estona al voltant de 3:45, ritme perfecte! Els km's han anat caient un darrera l'altre molt ràpidament. El 4, el 5, 6, 7. en aquest km ja que em trobava força bé he parlat amb en Juanma i m'ha animat a apretar una mica més així que he tirat endavant. Estic content amb el resultat perqué, sincerament, no he patit gaire tot i arrossegar algunes molèsties al peu que com per art de màgia m'han abandonat durant la cursa per apareixer, això si, posteriorment amb més intensitat. El bon resultat em fa rumiar de cara a la propera cursa d'aquesta distància, a vore... Juanma i Simón GRÀCIESSSSSS...!!!!

Lo puto crack!!! Felicitats!!!

La guanyadora de la categoria més veterana, aquesta dona de 71 anyets amb una marca d'1:19 em sembla recordar. Felicitats noia.






Els cracks dels Never's. Un plaer saludar-vos.




Aquí us he engantxat.





El trio de la muerte.






Resultats

La marca... 38:23 TR. ritme mitjà--3:51




Bon test de cara a Donosti, em sembla que puc treure conclussions ben optimistes. Aquesta semaneta, tot i que crec que tinc unes séries de 1000 el dijous segons s'ha xivat el Victor, per lo demes suposo que començarem a baixar.


Espero amb impaciència el 29 de novembre ja que tinc molta ilusió per córrer aquesta marató.


Ara per ara amics...




SALUT I POTES a tots!!!







13 comentaris:

juanma ha dit...

un plaer Jordi, m ' alegra que hagis fet marca personal
Espero que et vagi be a la marato, felicitats al victor tambe vaja marcon. El primer km et va costar perque va ser molt rapit el vam fer en 3;46.
A mes una bona data per ser optimista es que has doblat
El 5 el varem passar a 19:08, per tant el segon 5000 tot I acabar pujant l'has fet al mateix ritme.

Enhorabona

carles ha dit...

Nanos,
felicitats al tots!
Jo de gran vull ser com vosaltres!!!!!!!

au, que Donosti ja està aqui!

Salut i kms!

Carles Aguilar ha dit...

Molt bé Jordi...!! Ja tocava que poguessis gaudir d'una gran marca després del caos del Marató del Mediterrani.... Se'ns dubte has fet una gran marca...!! Ara afluixa una mica i a recuperar, que només queden dues setmanes per Donosti...!!! Felicitats...!!

Joan Josep ha dit...

Molt be Jordi. Aixó si que són bons auguris de cara a Donosti...

Felicitats per la gran marca aconseguida.

Arreveure.

Paco Montoro ha dit...

Jordi, no hay nada mejor en nuestro deporte como el de hacer marca personal. Sin duda harás una gran maratón. Mis felicitaciones...

Fran ha dit...

Que tal Bufal?, veig que en plena forma, felicitats per la marca. Només desitjar-te moltíssima sort per Sant Sebastià. Vaid tenir el plaer de correr allà la setmana pasada i és espectacular. Molta sort i fins aviat, canya. Una abraçada.

Rafa González ha dit...

Marcón de mucho nivel!! Felicidades y gran test cara a Donosti. Vas a salirte en la maratón, seguro. Cuidate mucho estas dos semanas y a por todas!!!

Bellotatlon ha dit...

Felicidades Jordi, joder que marcon jejeje, como se nota el trabajo bien hecho, esto te dara mas confianza de cara a Donosti, un abrazo amigo y que esa molestia del pie sea solo eso una molestia.
FUERZA Y HONOR.

SOMOS UNA BANDA ha dit...

baixar de 40 ja es tot un luxe
Vaja màquina
sort a Donosti

Ignasi Maraton ha dit...

Encara que una mica tard, moltes felicitats per la marca assolida, increible¡¡¡. Estic segur que a Donosti et sortira una bona cursa.
Salutacions

Trapatroles ha dit...

Hola Jordi
M'alegre molt per la teva marca personal en 10.000 m.
felicitats!

Ara a per la marca en mitja marató o marató.

Paco Montoro ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Paco Montoro ha dit...

Jordi, suerte de cara a la maratón...Un abrazo

El BÚFAL

El BÚFAL