TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 9 de novembre del 2009

Falten 20 dies.

Donç si. Només queden 20 dies per la Marató de Sant Sebastià, Donosti. En tinc moltes ganes. Després de fer consecutivament tres maratons de menys nivell en quan a afluència de corredors bàsicament, Empúries, Perpinyà i la malmesa Mediterrani ara ja toca una d'aquelles que et proposa sommiar que assoleixes entre la multitud allò pel que treballes tant de temps. Més de 4000 corredors davant un públic entregat a ells en un lloc tant especial com ho és Donosti, uf! Donç si. Em fa molta il·lusió.
De moment anem entrenant com sempre sota les ordres del Mestre Gàlvez amb molta disciplina. Si no aconseguís els meus propòsits, cosa que contemplo com a possible, se que no seria per haver deixat la feina a mitges.
I com no anem participant en algunes proves que es van interposant en el calendari com la III cursa Solidària del Cava que varem córrer el passat 25 d'octubre i que va anar molt bé. Com sempre molt ben organitzada. Haig de dir que tot i fer un temps inferior en tres minuts respecte a la marca de l'any passat, he quedat bastant més enrederit en les llistes i es que la participació gairebé s'ha triplicat. 53' i pico per 13 km's.
Aquesta semana tocava anar a Salou a fer la Mitja Marató. Uff!!! Quina ventada!!! ja ho deien els mitjans informatius i aquest cop no es varen equivocar. El vent no va afluixar gens en cap moment. Ràfagues sobtades que ens feien perdre l'equilibri i fins i tot, en algun moment, ens frenaven intensament. Tot s'ha de dir, de tant en tant també ens empenyava, jeje.
Varem anar en Victor Peña, en Vincent, en Ferriz i jo. Un cop allà ens varem retrobar amb la Vinyet, en Joan Josep, en Carles Aguilar, en Jose i en Guillem que suposo que ja s'haurà recuperat ja que no es trobava bé encara que això no el va fer plegar si no que la va acabar amb un parell de c...
El meu temps va ser 1:28:18 segons el meu GPS que per cert va mesurar 213 metres de més.
La primera part de cursa la vaig córrer a una mitja de 4:02 anant tot i el vent molt bé. Ara bé, a l'arribar al km 12 aproximadament el perfil va cambiar i es va tornar molt exigent amb el vent en contra en masses ocasions. Crec que és un bon crono donades les circunstàncies. Per cert la cursa és genial. Molt ben organitzada i patrocinadors generosos.
A continuació unes fotos:

En Joan Josep, Carles, Victor, Vincent i l'amic que no se com es diu (no el conec)


En aquesta ens trobem el Carles, Joan Josep i jo amb els companys d'equip Jose Maria BEA i el crack Guillem




I aquí un parell de fotos de la Cursa del CAVA on se'm veu travessant el cor del Penedès.
Agraïr al Fernando les dues fotos que me les va fer ell mentre cubria aquesta cruïlla.


Bé, ara i com sempre:
SALUT I POTES a tots!!!


8 comentaris:

Trapatroles ha dit...

Molta sort en Donostia...ja está prop el dia

Joan Josep ha dit...

Amb tota la feina que estàs fent,de ben segur que a Donosti recolliràs els teus fruits. A més jo estarè content de poder felicitar-te personalment si m´esperes a l´arribada...

Bellotatlon ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Bellotatlon ha dit...

Jordi muy buenos tiempos, veo que sigues estando en forma y muy bien guiado. Te deseo lo mejor para la maratono de Donostia y que te salga buen tiempo un amigo corrio este finde la media de Behoia y no veas el temporal que les hizo.
Un abrazo amigo.

Montseta ha dit...

Hola Búfal, veig que tú tampoc no pares. Molt bon temps a la mitja, no meterologicament parlant es clar.
Jo fa 10 anys vaig anar de públic a la marató de Sant Sebastià i allà la ciutat cuida molt als corredors, segur que triunfes!!!
Fins aviat.

FRANK JIMENEZ ha dit...

et veig molt sobrat
giran-te i saludant al fotògraf, je je je

Albert Gràcia ha dit...

Hola Jordi! Gracies per la teva visita, feia molt que no parlava amb tots vosaltres. A veure si ens veiem aviat. Sort a Donosti!

Rafa González ha dit...

Animo, que 20 días no son nada (¿o son muchos?,, porque uno ya no sabe qué pensar...)
Me gusta la última foto, ahí parado entre dos carteles, como no sabiendo hacia donde tirar....jeje..
Seguro que la maratón te va fenomenal, porque has currado y tienes mucha experiencia. Mucha suerte y cabeza fría estos días.

El BÚFAL

El BÚFAL