TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 19 d’octubre del 2009

Fotos











8 comentaris:

Bellotatlon ha dit...

Joder amigo cuanto lo siento, vaya metedura de pata la organización y es que para mezclar tantas distancias en una carrera es complicado, no se si es por momentar, por dar espectaculo o por ganar dinero pero lo unico que consiguen es cabrear al personal y en que vaya a menos este evento, buenos tiempos si no llega a ser por esa metedura de pata, animo para San Sebastian que dicen que es rapida rapida.
FUERZA Y HONOR.
COMO CRECEN LOS NENES.

Carles Aguilar ha dit...

Hola Jordi...!! Realment es lamentable el que et va passar al Marató del Mediterrani.. Ara t'haig de dir que crec que vaig fer molt bé no participant aquest any en el Marató del Mediterrani (Ja l'he fet tres vegades).. Veuràs, un cop vaig veure el recorregut vaig tenir molt clar que seria un recorregut problemàtic.... I malauradament no m'he confós.. A més un cop he vist alguns comentaris a Internet de corredors que han participat al Marató, crec que, pel que fa als organitzadors, s'ho haurien de replantejar... El que es inadmisible es que en un recorregut com aquest, en el que has de passar 4 ó 5 vegades pel mateix lloc i a més compartint circuit amb els corredors de tres curses diferents, no hi hagi personal qualificat - els nois voluntaris fan el que poden, pero no se'ls hi pot demanar més - per portar un control eficaç dels corredors per tal evitar que alguns facin més km. del que correspon i altres que en facin menys, com sembla que ha passat... Al final molts dels resultats finals no son reals, tant en positiu com en negatiu... Com sembla que es el teu cas... No se li pot demanar a un corredor de Marató que sàpiga cuantes voltes a fet...!! Ja en tenim prou portant el ritme previst i controlant el nostre temps per no defallir...!! No hem d'oblidar que paguem per córrer...!!

No pot ser que corredors que fan un temps habitual, de cop i volta es trobin que han fet 10 ó 20 minuts més, o al inrevés, corredors que estan en un temps més o menys estabilitzat ahir fèssin 5 ó 10 minuts menys..!! Aixó no beneficia a ningú...!! Encara que qui es vulgui enganyar a ell mateix, pitjor que pitjor... A més , per si no hi havia prou, he llegit a Internet que del Km. 32al 33 es trigava 2 min. 10 seg...!! Per tant per afegir més llenya al foc, sembla que el Marató era mes curt del que tocava...
En fi un veritable desastre...!! Fent una crítica constructiva diré que aquesta gent (Organitzadors) o cambien la manera de fer o cada cop vindràn menys Maratonians a córrer... De moment a mi, fins que no vegi els canvis, que no m'esperin..!!
Irespecte a tu, Jordi, em sap greu, peró pensa que tu vas ser un dels perjudicats i que estic plenament convençut que en un Marató ben mesurat i ben organitzat el teu temps hagués estat molt a prop de les 3 hores. Així que el millor que pots fer es passar pàgina, seguir entrenat a tot gas i.... A donar-ho tot a Donosti... Allà ens veurem...!!!

Fran ha dit...

Que putada Jordi, penso que tot el que s'havia de dir ja ho han dit amb altres comentaris. Ara a pensar a Sant Sebastià per trencar el crono. Una abraçada i molts ànims.

Ens veiem.

Manuel Tintoré Maluquer ha dit...

Hola Jordi, nada que decir a todo lo que ya se ha dicho; pasar página, olvidar y mirar a San Sebastián, saludos.

Ignasi Maraton ha dit...

Hola Jordi, primer de tot felicitar-te per haver acabat un altre aventura maratoniana, que per mi comença el primer dia d'entreno i acaba quan creuas la linea d'arribada, amb tot l'esforç, sacrifici i disciplina qu aixo comporta i jo se que tu ets dels que cumpleixes a "rajatabla".
I despres cometar-te que sento molt el que t'ha pasat, es una autentica vergonya i no hi paraules. No ens poden demanar que a part de fer la marato tinguem que anar vigilant el recorregut; considero que el recorregut ha de ser facil, no te que tenir cap problema. Jo quan he vist el recorregut que has penjat al blog quasi em marejo de la quantitat de voltes que s'havien de fer, no m'ha agradat gens ni mica.
Estic segur que et treuras l'espina a Donosti, jo la vaig fer l'any pasat i t'agradara molt, l'organtització es bonisima i l'animació també, jo hi vaig quedar encantat.
Saltuacions, ets un crak¡¡

Juanma ha dit...

Ostras jodi que putada, he estat llegint la teva cronica i hem sembla lamentable, tota la preparacio que suposa una marato, per obtenir una satisfaccio a l´acabarla, per que es tranformi en una decepcio per culpa de una mala organitzacio de l´event,
busca la banda positiva, ara ja tens la preparacio aprofitala per properes fites, endavant Jordi, ens veiem diumenge a Vilafranca, alla es igual que hi hagi un kilometro mes o menos i el trajecte es recte o sigui que no caldra pensar gaire, nomes correr i disfrutar del bon ambient que segur que hi haura.
Anim company

Joan Josep ha dit...

Jordi, que dir-te que no s´hagi dit ja.

Es una vergonya que menysprein el treball de tantes setmanes per una mala organització. La única explicació que hi hauría es que la gent que la prepara no sàpiguen que es preparar i correr un marató, per que d´una altre manera no s´enten.

Ara a per Donosti, que està a la cantonada..

Arreveure.

Trapatroles ha dit...

Lamentable lo de la marató del Mediterrani.
Ara a pensar en Donostia.
Salutacions

El BÚFAL

El BÚFAL