TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimecres, 14 d’octubre del 2009

V Marató del MEDITERRANI

Aquest Estiu he entrenat com mai. Tot ha estat innovador per a mi. El jefe em va dir que no hauriem de perdre tot el que haviem aconseguit fins a Perpinyà. La seva recomenació va ser continuar amb la preparació com si Empúries i la pròpia marató francocatalana hagueren estat part de la programació. Això ha provocat entrenar de vegades sota unes condicions bastant extremes i es que ha fet molta calor, molta. He entrenat pràcticament tot l'estiu. De tota manera tots els contratemps han donat sencers a la meva moral.



Imprescindible portar aigua a la cintura. Bon estri aquest cinturó.


He hagut de combinar tot, la feina, el córrer, i com no, la família.


Sobre d'aquestes línies podeu veure els fulls de planificació semanal que em dissenyava en Gàlvez. Els dilluns ens trobavem a pistes i xerravem. S'interessava per com em trobava, com havia anat la semana anterior, ect... En base a aquestes dades em programava la semana. Cada dilluns el meu full amb la feina.



Aquest és un dels circuits que realitzem els dilluns a pistes. Sempre programats per ell, treballant en ells estiraments, musculació, abdominals, ect... Us recomano que un dia a la semana dediqueu una estona a aquests tipus d'exercicis.



Els meus ajudants. En tot moment se senten partíceps dels meus reptes.




En aquesta foto em trobo a 15 km's de casa, per tant, si vull tornar...
Aquesta semana m'he trobat amb el que sembla l'últim entrevanc. Dissabte em varen diagnosticar una tosferina, uf, que malament sona vaig pensar, oi? Juntament amb uns atacs de tos espantosos, febre i un malestar molt intens. Avui em trobo molt millor tot i que la tos no acaba de marxar i encara, de tant en tant, em toca els pebrots. Havent parlat am el Jefe quan es va interessar per veure com estava tot i que ell no savia res, em va recomenar descans total per tota la semana per tal de intentar recuperar al màxim la forma de cara a diumenge, dia que com ja vinc anticipant fa temps penso córrer la Marató del Mediterrani, novena marató d'un servidor.
Espero que encara que sigui amb una mica de tos pugui córrer bé. Em sap greu haver invertit tant d'esforç i tants quilòmetres per que ara no serveixi de gaire. Tantes séries, de 1000, de 2000, de 3000, de 5000 i fins i tot de 7000, amb farlets per aquí i per allà, intervals, tirades llargues, algunes amb en Victor Penya i en Vincenç man. Molta, moltíssima feina.
En fi, al mal temps bona cara. Si no es pot donç no es pot. Però es que ja estic inscrit tant per San Sebastià com per Sevilla. I segur que tindré altres opcions per assolir els meus reptes.
Ara per ara SALUT I POTES a tots!




10 comentaris:

Paco Montoro ha dit...

Jordi, me alegra saber que estas al ciento por ciento, a pesar de esa tos.
Me gustan esos trozos de papel con esquemas, dibujos y entreno. Un abrazo

Bellotatlon ha dit...

Jordi y yo que te daba descansando y ya veo que este verano tambien tu te has dado unas palizas de miedo con los calores, espero que no sea nada la enfermedad y que recuperes de miedo, te saldra un maraton de escandalo y por supuesto nos vemos en Sevilla amigo.
FUERZA Y HONOR.

Carles Aguilar ha dit...

Vinga Jordi...!!! Que aixó no es res.. Segur que simplement fent una mica de bondat no tindràs cap mena de problema...!! Amb tots els entrenaments que has fet i al nivell que ho has fet, fins i tot es normal una petita davallada, però deseguida tornaràs cap a munt i el diumenge faràs tremolar el Canal Olímpic.. Endavant sense dubtes i estaré esperant les teves noticies...!!! Salut i un parell de.... !!!

Èric Pairet Artau ha dit...

Quant de temps!!! Veig que continues apretant les dents, així m'agrada. D'aquesta manera els objectius s'asoleixen.

Ànims! Salut i km's!
* Èric.

sergi ha dit...

Molts anims per la marató!!!Segur que t'anirà molt bé!!Estarem atents a la teva crònica.

Lo Búfal ha dit...

Paco
Ya un poquito mejor. Esos trozitos de papel son mágicos.
Un abrazo.

Alberto
Si, si, jeje, descansando. Eso anhelo, un poquitín de descanso pero es que como estoy loco, como tú jeje, pues no paro.
El maraton de escandalo lo dejo para Sevilla amigo como tú.
Fuerza y honor!

Ei Carles! Gràcies pels ànims. Em venen molt bé. Avui, gràcies a Odin (es que ahir vaig veure el Vickie el Viking, jeje) em trobo molt millor i per tant sòc molt optimista. Espero que tants dies sense fer res tinguin la seva part positiva.
Salut amic!

Eric
M'agrada el teu estil, el d'apretar les dents. Busquem el nostre sostre.
Salut crack!

Sergi
Gràcies company. Cada vegada em trobo amb més ganes de que arribi diumenge. A vore...
Bé, salut i patas, fora no, salut i potes!!!

Ignasi Maraton ha dit...

Hola Jordi, estas fet un toro. Quin estiu que has passat, es nota que tens un bon entrenador i que tu ets un dels seus millors deixebles, feu un bon tandem.
Espero que facis bondat i que et recuperis per la marato, t'ho mereixes

Força anims

Fran ha dit...

Ei, Búfal! Imagino que la devallada de defenses pels entrenos intensius estàn passant factura, però espero que aquesta tos no sigui cap entrebanc per demà. Et desitjo moltíssima sort. Que vagi molt bé, i recorda: Salut i potes!

Carles Aguilar ha dit...

Jordi... Espero que a estiguis recuperat del tot...
Nomès desitjarte que demà et vagi tot força bé i que trenquis el crono...
Endavant i sense por....!!! Segur que ho aconsegueixes...!!!

Lo Búfal ha dit...

Ignasi
Tant de bó tinguis raó. Gràcies pels ànims.

Fran i Carles
Gràcies. És cert lo de les defenses per això he començat a prendre vitamines encar que ja se que és tard. De fet em trobo molt millor encara que fins demà no sabré ben bé com em trobo realment.
Salut i potes!

El BÚFAL

El BÚFAL