TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

diumenge, 8 de març del 2009

Entrenament 08/03/2009

Total: 15,590 Km.
Temps: 1:20:36 h.
Mitja x Km.: 5.22


22 paios, deu n'hi do. Som una bona colla i disfrutem d'aquestes sortides
multitudinàries.


Quina planta que tenim, oi? Sembla que ho em fet tota
la vida.


Avui, aprofitant que no hi havia compromisos, em coincidit a l'aparcament de l'Hospital de St. Antoni (Vilanova) 22 paios disposats a fer una sesió de qualitat. Alguns, encara es recuperaven de la marató.
A l'hora de sortir, com estava previst, s'han format dos grups, un de valents que tenien intenció d'anar a fer l'antic circuit de la cursa del Margalló des d'Olivella, i l'altre grup, més conservador, que faria un circuit una mica mixt per pista bàsicament, anant des de l'Hospital de St Antoni passant pel peu del Montgrós cap a St Pere de Ribes, Puigmoltó i tornada cap a Vilanova. Aquest últim seria el meu grup per avui ja que encara em trobo una mica tocat, era el grup dels maratonians que van estar la setmana passada a Barcelona.
A l'arrivar a la zona de Sant Pere, en Xalo, Josep i Jordi opten per desviar-se i tornar a l'hospital i no allargar més la sortida. Els demés seguim endavant.


Avui hi hagut un imprevist. Si, si!!! És un cavall d'allò més gros. Jo, he vist uns parents llaurant en unes vinyes i m'he enrederit una miqueta (je, je, je), quan els he deixat he seguit correns per agafar els companys. De sobte, pensant que els he perdut i a contra sol, veig uns quans personatges que s'adrecen cap a mi amb un cavall. son lluny i no puc distingir si són ells (com han de ser ells, no portaven cap bèstia quan els he deixat) així que em giro disposat a continuar la marxa en solitari quan de sobte sento que em criden, em torno a girar i penso interiorment COLLONS!!!! Que passa aquí!!! Bé, el cas és que un cavall, o més ben dit, una egua, corria solitària amb símptomes d'haver patit violència, no saviem si per caiguda o potser per agressió per part d'algun altre animal, no se, ferides múltiples per tot el cos. El cas és que agafem les riendes de l'animal i el controlem de manera bastant fàcil. Decidim avisar dels fets als mossos per tal de que es fagin càrrec del cavall. Mentres tant aprofitem per immortalitzar els fets mitjantçant la meva càmara. De sobte apareix a lo lluny un paio que sembla anar en direcció a nosaltres. Efectivament, ve per fer-se càrrec de la bèstia. Ens treu un pes de sobre i nosaltres continuem la marxa.
Pobre animal, després ens han dit que l'animal s'havia desbocat
i per això tenia tantes ferides, pobre bèstia, alguna d'aquestes
ferides era bastant profunda.
La sortida ha estat molt bona, de qualitat, calculo que hauran estat uns 15 km's per 1:32 h, són dades aproximades, si algú me les pot confirmar millor. Aquesta anècdota només li ha donat més interés a la jornada.
A sota, un petit video que ha gravat l'Oscar.



Bé, dimarts al matí sortiré a fer una horeta de muntanya amb el Carles, la Estrella i crec que en Manel també vindrà. Ho farem per la zona de Cubelles, bé, això si ho permet el meu fill Roger que avui el tenim amb gastrointeritis pel que demà no anirà al cole. Conto que pel dimarts ja estarà millor.
Pels demés, espero veure a la majoria a Cunit el diumenge. Pels que aneu a Calella que vagi molt bé. Ja explicareu com ha anat.
Ara per ara salut i potes companys!!!

14 comentaris:

Carles Aguilar ha dit...

Hey.. Jordi...!!! Quin dia més especial avui amb l'anècdota del cavall (espero que s'estigui recuperant...) Gràcies per les fotos, ja les he posat al meu blog....
Ens veiem dimarts, et truco...!!!

Rafa González ha dit...

Entreno guapo! Más que un entreno parece una minipopular!!

Ignasi Maraton ha dit...

Hola Bufal, bona cronica, no sabia que a part d'un gran maratonia, ensinistresis cavalls¡¡, ja, ja. La veritat es que ens va sortir un entreno guapo amb un dia bonisim.
Ens veiem a Cunit

Carles Aguilar ha dit...

Hola Jordi...
He estat buscant el teu núm. de mòbil però no l'he trobat... Ja m'el donaràs demà...
Quedem a les 9:10 aprox. davant de la casa de l'Estrella...

Ens veiem...!!!

Fran ha dit...

Búfal: quina sortida més surrealista, amb tanta gent... la iegua... el seu amo... Déu n'hi do.
A banda d'això, bon entreno ja de cara a la Mitja de cunit. Ànim, sort, salut i potes.

Bellotatlon ha dit...

Buen entreno y buena peña, tien que dar gusto entrenar con tanta gente y no hacer tiradas en solitario jejeje, se hacen mucho mas amenas, pobre animal.

Carles Aguilar ha dit...

Que tal Jordi...???
Com que em vas dir l'altra dia que anaves a parlar amb el Gálvez, tenia curiositat per saber que t'ha dit i si el test que em vas comentar ja l'has fet..... Fins aviat...!!!

Lo Búfal ha dit...

Carles ens veiem i parlem.

Rafa
Es muy divertido y sobre todo muy ameno.

Ignasi
Aquí, amb atletesvng, s'aprén a fer de tot. Fins diumenge.

Fran
Salut i potes company. Que vagi perfecte a Calella.

Alberto
Ya me estaba acostumbrando a correr solo. Así es mejor.
Suerte el domingo.

Ignasi Maraton ha dit...

Hola Bufal, he llegit al blog del Eaglerun que has fet probes amb el Sr. Galvez, que et fara un programa?, a vegades petits canvis porten grans millores
Salut

Lo Búfal ha dit...

Si Ignasi, me'l varen presentar. Diu que si entrenant tant desordenadament corro X, si ho faig amb ordre i organització correré X+1.
A vore.

Paco Montoro ha dit...

Muy bueno lo del caballo y también esos entrenos con los amigos, mañana Domingo me tocará a mi. Saludos Jordi

Lo Búfal ha dit...

Paco
Aunque correr solo también es gratificante, sin duda hacerlo en grupo es muy divertido.
Un abrazo

David Rodriguez Roures ha dit...

Para que veas lo que puede dar de si una rodada jeje,desde luego si que os juntáis gente para rodar,creo que no hay nada mejor que entrenar en compañía,que eso no cambie,un saludo.

Lo Búfal ha dit...

David
Es muy recomendable. Deportivamente seguramente no es lo más correcto pero anímicamente es, seguro, lo mejor.
Un abrazo.

El BÚFAL

El BÚFAL