TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 14 de desembre del 2009

Mitja de VNG

Diumenge ens varem aixecar de la manera que ja venien anunciant els mitjans, amb fred i pluja.
En principi no era per alarmar-se però els ànims semblava que seguien dormits a casa.
A l'arribar a Vilanova varem veure que hi havia multitud de gent. Semblava que tot i les inclemències metereològiques l'éxit de participació estava garantit. En Victor Peña ja em trucava per trobar-nos i anar cap el Parc del Garraf (gimnàs amb zona d'aigües) on ens varem arreglar per la cursa deixant tots els estris allà. S'ha de dir que ho em pogut fer gràcies a ell, en Sisu i en Rafa, que ens han facilitat unes invitacions per poder entrar i fer ús de les instal·lacions. Imagineu, després de la cursa una sauna i un jacuzzi, ohhhh...!!! Quin bó!!! Jejeje. Gràcies nois.´
Vull felicitar a la Vinyet Noguero, guanyadora de la categoria femenina amb una super-marca d' 1:27:16. És companya d'entrenaments ja que compartim entrenador, en Mr Gàlvez.
Felicitats.
Mica en mica ens anem endinsant en aquest mon i anem coneixent gent nova i fent amics. Bé, ahir vaig flipar. Mai havia saludat a tanta gent. Mara de Déu! Quina passada!
Bé, crec que la Mitja ha estat un éxit a tos els nivells tot i les adversitats. La organització mostrada ha estat molt alta. Felicitats.
Molts companys d'equip han demostrat estar a un nivell molt alt. En Jordi Almirall, En Joan Carles Caballero, En Bea, els nous fitxatges i gaire bé tot l'equip, dia a dia, va demostrant una progressió molt alta.




Donç així anava cap a Vilanova. Quin panorama.





Ahir no va ser el meu millor dia, no.



Varem arribar tard a la foto de l'equip i en varem improvisar un altre.



Els Never's. Amics que ens veiem ja a quasi totes les curses, i sempre és un plaer. Per cert Fran. Pot ser si que m'estrenaré a Viladecans en el duatló que em vares dir. Estarem en contacte. Felicitats a tots.




Veieu a aquest noi que sempre riu? És en Vincent un triatleta collonut. Ell fa triatlons, Iron's man's, maratons com qui no fa res. Donç bé! Me l'emporto cap a Sevilla. La seva millor marca és 3:00:20, jajaja. Perdoneu que rigui però és que ell serà segur la meva llebre. Com a mínim tenim els mateixos propòsits i n'haurem de treure el suc.




En Fran i jo. Sempre fa gràcia veure els amics blogger's. Felicitats per la nova marca. Amb ell es trobava en Jotaeme a qui vaig poder saludar encara que no en varem deixar constància. Salut i Potes als dos i a les vostres famílies.





Vaja dos. El crack Bea que va fer un marca fantàstica, felicitats. El del mig, com suposo que ja haureu deduït, és el seu germà.

Ahir només feia 13 dies de la Marató de Donosti i potser era encara massa aviat per fer una mitja a un bon nivell. Veure en Joan Josep que va fer d'acompanyant a un ritme, si més no, no forçat em va fer pensar que segurament és el que havia d'haver fet jo. Però bé, ara ja està i m'ho prenc com un bon entreno de cara a Sevilla. Durant la carrera han estat molt útils els ànims dels companys, dels amics com en Carles Aguilar i Carles Escofet, les families d'alguns companys. És lo bó d'aquests circuits. Et vas creuant varies begades amb la gent que coneixes.

Al final 1:29:27. Ritme mitjà 4:14. Dos minuts més que l'any passat però ara ja està al sac.
Salut i Potes a tots!








3 comentaris:

Fran ha dit...

Crec que tens raó, l'organització va estar a un molt bon nivell, aquesta cursa hauria de tenir molta més repercusió mediàtica i més resposta per part dels populars.
Jo et vaig veure en tots els creuaments bastant bé, només al 17 et vaig trobar una mica raro, però, vaja, desprès de Donosti, crec que va estar força bé. Com bé dius, una altre al sac... i cap a Sevilla. Ànims, company. Una abraçada.

Rafa González ha dit...

Buena carrera, otra más, como dices ( lo que hace la experiencia!!). Y la has hecho al ritmo de maratón, así que fenomenal!!

Èric Pairet Artau ha dit...

Els meus companys van dir: Aixecar-se aviat, per mal temps, i paissatge dolent! Espero que la disfrutèssiu com a mínim!

Bones festes company!
* Èric.

El BÚFAL

El BÚFAL