TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimarts, 26 de maig del 2009

89 Volta ciclista a Catalunya

Fi de la sisena etapa a BCN. Sembla la Marató. A sota algun detallet que he pogut pendre de la Volta, jejeje.

Bé, aquesta setmana he estat formant part del dispositiu que dona cobertura a la Volta a Catalunya. És la segona vegada que en formo part. Molt bona experiència on a part de conéixer gent molt interessant t'endinses en les profunditats del mon del ciclisme professional, com funciona, com es respira, com es viu. Haig de dir que és molt sorprenent.

A dalt es feliciten per la victòria d'etapa.

He penjat unes quantes fotografies que reflexen una mica les meves paraules.

Quin final més inèdit, nois. Semblava que es tractava d'una cursa de moto GP. En accedir al Circuit de Montmeló els ciclistes varen tenir que fer una volta a tot el circuit fent una arribada a l'sprint a la recta de tribuna, impressionant. A dalt l'equip d'en Alejandro Valverde fent les seves cel·lebracions.

Aquí ja comencen a relaxar-se suposo que pensant en el descans que els espera després de set dies d'intensa carrera. Val a dir que els experts esmentaven que feia anys que no es veia una Volta tant competitiva. Tothom volia guanyar. Haig de dir que la Volta forma part del circuit preTour que té estipulat la UCI i serveix de preparació de cara a la gran carrera.
Aquest any semblava que després de la retirada del Govern de Castilla y la Mancha com a Sponsor principal (manda güevos) la cursa tenia els dies comptats però a última hora i gràcies a la Sra Ana Pruna es va realitzar no només la cursa d'aquest any si no que sembla que té garantida la cel·lebració del seu centenari, menys mal. No era lògic, la Generalitat ha de recolzar aquesta mítica prova.

Sortida des del CAR de Sant Cugat.

Espectacular arribada a BCN per Av Maria Cristina, de la mateixa manera que ho fa la marató. Els mossos realitzant un gran desplegament de mitjants per poder dur a terme aquesta prova.

He pogut observar que quan una cursa acaba entren en acció els mecànics. En una mena de parc tancat s'estableixen els vehicles dels equips i comencen a engreixar les cadenes, revisar fres, netejar els xasís, és impressionant, quin moviment. Són moltes hores que hi dediquen i no les veu ningú des de fora.

En Valverde a Andorra aixecant el trofeig que recorda que continua sent el líder de la prova.

Els vehicles taller són impressionants.

Quin despliegue. Tots els que no han anat al Giro estant aquí.

En Oscar Pereiro és un encant de persona. Molt amablement i de forma natural varem entablar una conversa molt amena crec que per a tots dos. Finalment varem fer-nos aquesta foto.
Avans d'ahir em van comunicar que formaré part del dispositiu que s'encarregarà de la organització de les dues etapes del TOUR de FRANÇA que correran de Girona a BCN i de BCN a Andorra, Guauuuuu!!!!!

Perdoneu el desordre de fotos, soc un desastre.
Ara ja després de set dies fora (encara i així he pogut rodar uns 35 o 40 km's) ja penso en diumenge que m'espera la Marató dels Lions Catalans a Perpignan.

Salut i potes a tots.

5 comentaris:

Carles Aguilar ha dit...

Ostres Jordi... Quina experiència més interessant....!!

Ara que t'has fet amic de'n Oscar Pereiro, podries "negociar" que ens facilites un parell de bicis super guays per acabar els darrers Km. del Marató sense patir massa....!!!(je, je, je....!!!)

Trapatroles ha dit...

Hola Jordi ¡de Volta ciclista!
Crec que anaves a correr a Perpinyà. Si vas voras el Palau dels Reis de Mallorca...si, si, de Mallorca.
El rei Jaume I el Conqueridor llegà al seu segon fill Jaume el reialme de Mallorca que comprenia les Illes Balears, el Rosselló, la Cerdanya i Montpellier. El palau es molt bonic.
Jo estic content perque la meua dona, Lluisa, va acavar 21 qm. de senderisme i continua deixant de fumar (ja ho voras al meu blog).

Salut i potes
Ja em comtes la marató de Perpinyà

Rafa González ha dit...

Menudo privilegio estar ahí dentro. El camión taller es alucinante!

Bellotatlon ha dit...

Joder Jordi que pasada de despliege tecnico ofu, y tu metido en todo el ajo jejeje, como siempre buenisimas fotos suerte con esa maraton, este año te sales campeon.
FUERZA Y HONOR.

Lo Búfal ha dit...

Carles
És molt excitant mouret entre aquesta gent. Molt emocionant.

Trapatroles
Perpinyà és aquesta setmana, el 31.
Gràcies per aquesta descripció de la ciutat i la seva història. Visitaré el que esmentes.

Rafa
Es un mundo que tiene muchas cosas que no se ven desde fuera.

Alberto
Es una pasada. Esos pedazo de corredores, uf.
El Domingo otra y ya toca relajarme un poquito.

El BÚFAL

El BÚFAL