TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 15 de desembre del 2008

XX Mitja VNG

Els tres després de la cursa ben satisfets per la bona cursa realitzada.


Molt bé. Ahir varem fer la Mitja Marató Ciutat de Vilanova. Una molt bona cursa que m'agradat moltíssim i que de ben segur repetiré l'any que ve per poc que pugui. Els amics Albert i Jordi, els germans Férriz em varen acompanyar i tots tres em tret conclussions, unes conclussions satisfactòries, però que ens fan pendre la determinació de que tenim que fer feina específica per afrontar aquesta prova amb més optimisme i millors resultats.
Finalment els tres ens emportem una gran satisfacció per haver acabat una prova bastant més difícil del previst, dura al nostre parer i afegir.la al sac de curses que ja comença a pesar de debó.

El dia es lleva molt diferent als pronòstics anunciats el dia anterior pels meteoròlegs, els quals anunciaven fred i pluja/neu, pronòstics que induien al pesimisme.
Donç bé, d'això res de res, un sol esplèndid i fresqueta d'aquella que en 5 minuts de carrera es torna calor, bé, de tant en tant algú obria la porta i pasava una mica d'aire, però afortunadament el vent no va ser la estrella del dia.
Molta gent a la sortida, he sentit que participen unes 1400 persones, collons! Desitjant sort als amics decideixo anar una mica endavant per intentar trobar la barqueta que m'havia de dur a fer sub 1:25. No la trobo, massa gent per trobar amics que no he vist mai en la vida real. A les hores veig que de moment hauré de sortir sol, quina llàstima. Sortida! El primer quilòmetre l'he fet en 3:36, no home no, massa ràpid, això pot fer mal. El segon més de lo mateix, 3:42, haig de començar a regular per aconseguir anar al ritme adient per aguantar tota la cursa sense parar.
Mica en mica vaig regulant anant ja a ritmes de 4/4,10. Hi ha trams que costa de fer, hi ha d'altres que són més fàcils i em compensen la mitjana.
La malva1971, es a dir la Isabel, al km 10 aprox. em passa amb tota la barqueta d'1:25, ni tan sols els puc seguir un trocet, quina llàstima no haver-los trobat a la sortida perqué estic segur de que hagués triumfat gràcies a la organització i saber fer d'aquesta gent. ella al final a fet el que volia 1:25:56. Molt bé Isabel.
Al km16 em passa el Vincent de atletesvng.org. Ho fa com un cohet. El paio està fort, molt fort 1:26:06, lo dit, una màquina que em sembla que hauré d'emplear, amb el seu consentiment i és clar, per prosperar i millorar la meva marca.
El temps final és de 1:27:32, no està gens malament donades les circumstàncies. Jo estic content. L'Albert 1:43:18 i el Jordi 1:53:30. Molt bé tots dos, si senyor.
Aquí teniu els resultats per si voleu fer una ullada.

http://www.mitjavilanova.org/html/cl2008/absoluta_provisional.pdf


Avui he pogut veure a molts corredors.cat i també als companys de atlestesvng.org, a molts no els he pogut saludar. Dispenseu el meu despiste, he anat de vòlid. També, per contra, he conegut a altres que només havia vist en fotos com a la malva1971, a l'Albert Gràcia i a molts d'altres.
Un dia molt satisfactori. Només una nota negativa i és no haver pogut estar a l'hora de la foto amb cap grup esportiu dels meus amics. Em sap greu.

Com s'acostuma a dir salut i cames.

3 comentaris:

Albert Gràcia ha dit...

Moltes felicitats! El teu temps encara em queda molt lluny.Poc a poc vaig coneixent tota la gent dels blogs. Tot un plaer. Jo entreno per Vilanova i per Cubelles. Quan vulguis quedem per entrenar, encara que el teu ritme és massa fort per mi. O potser un dia coincidim amb els atletes.vng. Cuida't molt i a fer kms!

Lo Búfal ha dit...

Jo visc a Cubelles i segurament coincidim en molts dels recorreguts. Tant circulo cap a Calafell com a Vilanova. Ja quedarem i pels ritmes no pateixis.
Salut i kms.

Carles Aguilar ha dit...

Hola Jordi... Doncs efectivament pels que correm habitualment és molt important saber-nos aturar a temps.... les conseqüències poden ser molt incordiants... Així que, com molt bé dius, s'ha d'anar endavant...
He vist que la Mitja de Vilanova et va anar força bé... Tal i com vas segur que a Sitges fas 1:25 ó menys...
Salutacions i ens veiem...!!
Carles (Eaglerun)

El BÚFAL

El BÚFAL