TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimarts, 16 de desembre del 2008

Mitja de Granollers 2009

Donç si, el que vull fer és córrer més i més. M'agrada córrer.
I... la veritat, si no ho faig em trobo malament, de mala uva.
Així és que li posarem el remei que mereix, vols córrer?
Donç a córrer s'ha dit nano.



Bé, ja estic inscrit a la meva tercera participació en aquesta gran mitja, la millor. He accelerat els tràmits per por a quedar.me sense pitrall. Ara ja està!
El pensament era anar pas a pas, primer la Mitja de Sitges i després la de Granollers, però havent vist tot el que ha passat amb altres curses, que els pitralls s'han esgotat abans del que la gent podia pensar, no he volgut córrer riscos innecessaris. Em feia massa il·lussió per deixar perdre la ocasió.
Ara toca esperar a veure si la feina em permet fer Siges, si em donen festa aquell dia aleshores la faré sense dubte, si no, donat que treballo per la tarda, potser la deixaré per fer.
No adelantem fets que no estan confirmats, de moment a entrenar, però avui festa, que em fa mal tot el cos ja que ahir, com que no en vaig tenir prou el diumenge, vaig anar a jugar el meu partit setmanal de fútbol 7, i a sobre sense reserves, quin fart de patir, però bé, com se sol dir, sarna con gusto...

Si voleu...


Mitja Marató de GRANOLLERS


Salut i kms!

4 comentaris:

Albert Gràcia ha dit...

Hola Jordi, a mi em passa el mateix que a tú. Necessito córrer! Aquest matí he fet les incripcions a la Mitja de Granollers (1-02-09) i a la Mitja de Barcelona (8-02-09) + la Marató de BCN (1-03-09) que ja la tenia feta. Quin mes de febrer més bèstia que m'espera! Ens veiem.

Lo Búfal ha dit...

A mi em passa igual, el febrer serà molt intens. Tú fas BCN i jo la setmana abans faré SEVILLA (22/02/09.
A córrer s'ha dit. Una abraçada.

Albert Gràcia ha dit...

Ei Jordi, gràcies pel tema de les fotos. Desgraciadament només surto en una i de "rasqui"... Tu en canvi tens un bon primer pla, crec que al principi de la cursa. De totes maneres, gracies.
Per cert, diumenge a les7 del matí he quedat amb el Joan Josep (Vilanova) per fer una tirada llarga de 25 kms. aprox. Si vols apuntar-te, perfecte!
Ens veiem.

Lo Búfal ha dit...

Ei! Albert, seria un plaer per a mi correr amb vosaltres el diumenge però no tinc temps, el Jordi petit juga un partit de futbol a Igualada a les 10 per lo que hi hem de ser a les 9. Com pots veure és imposible fer una tirada tant llarga. Ara bé, la setmana que ve en principi no tindria compromís pel diumenge, si voleu podriem organitzar aluna coseta.
Llàstima la foto. Jo he tingut molta sort ja que és la única que tinc correns.
Salut i kms!

El BÚFAL

El BÚFAL