TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimecres, 19 de desembre del 2007

FLORENCIA quina passada!!!

I no es preciosa Florencia? Es algo realment impressionant. Jutjeu vosaltres mateixos.


A la dreta la Sandra a la porta de la ciutadella que acolleix la Torre de Pisa entre d altres edificis. A sota el DAVID de Miguelangelo, diria que es el emblema de la ciutat.


























Amb l Oscar esperant per embarcar a l avio que ens portaria de Pisa a Girona.

Aqui amb l Oscar i la Gemma amb el Ponte Bechio a l esquena.

Aquí esperem el tren que ens ha de tornar a Pisa on agafarem l'avió cap a BCN. El tren no és massa modern, però en 55 minuts arrivem a Pisa, fent només tres parades.
Aquí la mastressa, la Sandra, davant del DUOMO (crec baja) Ella també va disfrutar moltíssim.
Aquí davant del DUOMO. Intento no pensar i estar concentrat per no sentir el dolor, i no us ho creureu, vaig arrivar a pensar que això funciona. Mentre tant intento tocar el terra amb suavitat en cada passa.

















L 'arribada, per fi! No m'ho puc creure! Ja començo a emocionar-me després de tant patiment. Per uns instants deixo de sentir dolor i em trobo satisfet i feliç. Es increible, l'arribada és a la Piazza de la Crocce, terra enmoquetat, ple de gent cridant, animant, una festa gran! Impressionant
La sortida, freda, tots pendents i a punt de correr.

Florencia, una de las mejores experiencias que he tenido y que abre nuevas y tremendas expectativas. Jamas pense que llegaria ha hacer una maraton internacional. Estoy realmente contento.

2 comentaris:

Oscar 1977 ha dit...

Home!!!, per fí, benvingut!!!. Ja saps com funciona. Ara a rebre visites i comentaris d'altres bloggers!!. Per cert, quina cara d'emprenyat fots a la foto de Florència...

Lo Búfal ha dit...

Ei¡¡ que passa gran, per fi m'he dignat a contestar el teu comentari, ja saps que si no ho he fet abans ha estat per ignorància.
La cara d'emprenyat ja saps tú per que ve. Estem en contacte.

El BÚFAL

El BÚFAL