TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dilluns, 26 de maig del 2008

La nova eina.

Tinc un motiu per estar content avui. De fet ja fa uns dies, però fins ara he tingut problemes amb l'internet dels pebrots. És aquest el motiu. Una sorpresa bestial.






Aquesta setmana he fet anys i la família ha donat en el clau. M'han regalat un GPS. Estic molt content.


Ja l'he provat i és total. Ha resolt, en un dia, tots els meus dubtes en quan a distàncies. He descobert les distàncies reals de tots els meus recorreguts, he tingut al·legries i decepcions, però tinc la satisfacció de poder treballar des d'ara mateix amb xifres reals. S'han acabat les suposicions.
En fi, ara toca variar i descobrir.
A vore, a vore!

divendres, 2 de maig del 2008

La cursa del LLOP. Pujada al CARO


La cursa del LLOP, pujada al Monte CARO de Tortosa. Una experiència inolbidable. La recomano a tothom. Jo repeteixo el dia 6 de juliol. Es la mitjamarató més dura del mon (asfalt i 1200 m de desnivell, quasi tots a partir del km 10.
http://picasaweb.google.es/trailuec/CursaDelLlop2007 pasen i vean.
Aquesta cursa forma part d'un raid, de fet es la Cursa del LLOP, dividida en varies etapes, es fa kaiac, muntanya, BTT, natació, i mitja marató, aquesta última és la nostra, que es diu la Pujada al CARO. Impressionant.
Aquí iniciant l'ascensió al Caro, ui, ui,uiiiuiii...!





Aquí arribo amb el meu crack petit, el Roger. Aquí sembla que arrivo sencer, però no us deixeu enredar, els dos últims km són plans i potser també baixada i això refresca bastant.





Ufff...!! Quan has pujat i mires avall quedes bocabadat, no et creus que hagis pujat per aquí.


És impressionant, eh? Quan pujes i veus això t' agafen esgarrifances.

El BÚFAL

El BÚFAL