TRADUCTOR (perdonad por los resultados)

dimarts, 23 de desembre del 2008

BON NADAL A TOTHOM!!
















Si, si!!! Que així sigui per a tots. En aquests dies que ens esperen em sento bé, molt bé, i voldria compartir aquesta armonia amb tots.














La gent surt al carrer a córre encara que sigui Nadal, que hi vols fer, no ho poden evitar.
Es foten qualsevol cosa i apa!
I no és només un el sonat, no. Són molts els que fan igual, que carai els hi passa?
Estaran bé del coco?
Francament, jo crec que tots aquests que corren estan una miqueta tocats de l'ala.
Suposo que jo deuré estar inclòs en aquest gremi perqué
tot i que he decidit descansar una mica per gaudir del Nadal,
no deixo de desitjar sortir a fer.ho, a qualsevol hora. De fet segur que
si, encara que sigui el dia de Nadal, trobo un forat, sortiré a córrer.
Segur que si!


De tota manera, si hi ha alguna cosa clara, és que us vull desitjar BON NADAL a tots sense exclussió i que el proper any us porti tot allò que uis fagi feliços.
Per ara només dir que SALUT, PIT I COLLONS! a tots.

dimarts, 16 de desembre del 2008

Mitja de Granollers 2009

Donç si, el que vull fer és córrer més i més. M'agrada córrer.
I... la veritat, si no ho faig em trobo malament, de mala uva.
Així és que li posarem el remei que mereix, vols córrer?
Donç a córrer s'ha dit nano.



Bé, ja estic inscrit a la meva tercera participació en aquesta gran mitja, la millor. He accelerat els tràmits per por a quedar.me sense pitrall. Ara ja està!
El pensament era anar pas a pas, primer la Mitja de Sitges i després la de Granollers, però havent vist tot el que ha passat amb altres curses, que els pitralls s'han esgotat abans del que la gent podia pensar, no he volgut córrer riscos innecessaris. Em feia massa il·lussió per deixar perdre la ocasió.
Ara toca esperar a veure si la feina em permet fer Siges, si em donen festa aquell dia aleshores la faré sense dubte, si no, donat que treballo per la tarda, potser la deixaré per fer.
No adelantem fets que no estan confirmats, de moment a entrenar, però avui festa, que em fa mal tot el cos ja que ahir, com que no en vaig tenir prou el diumenge, vaig anar a jugar el meu partit setmanal de fútbol 7, i a sobre sense reserves, quin fart de patir, però bé, com se sol dir, sarna con gusto...

Si voleu...


Mitja Marató de GRANOLLERS


Salut i kms!

dilluns, 15 de desembre del 2008

XX Mitja VNG

Els tres després de la cursa ben satisfets per la bona cursa realitzada.


Molt bé. Ahir varem fer la Mitja Marató Ciutat de Vilanova. Una molt bona cursa que m'agradat moltíssim i que de ben segur repetiré l'any que ve per poc que pugui. Els amics Albert i Jordi, els germans Férriz em varen acompanyar i tots tres em tret conclussions, unes conclussions satisfactòries, però que ens fan pendre la determinació de que tenim que fer feina específica per afrontar aquesta prova amb més optimisme i millors resultats.
Finalment els tres ens emportem una gran satisfacció per haver acabat una prova bastant més difícil del previst, dura al nostre parer i afegir.la al sac de curses que ja comença a pesar de debó.

El dia es lleva molt diferent als pronòstics anunciats el dia anterior pels meteoròlegs, els quals anunciaven fred i pluja/neu, pronòstics que induien al pesimisme.
Donç bé, d'això res de res, un sol esplèndid i fresqueta d'aquella que en 5 minuts de carrera es torna calor, bé, de tant en tant algú obria la porta i pasava una mica d'aire, però afortunadament el vent no va ser la estrella del dia.
Molta gent a la sortida, he sentit que participen unes 1400 persones, collons! Desitjant sort als amics decideixo anar una mica endavant per intentar trobar la barqueta que m'havia de dur a fer sub 1:25. No la trobo, massa gent per trobar amics que no he vist mai en la vida real. A les hores veig que de moment hauré de sortir sol, quina llàstima. Sortida! El primer quilòmetre l'he fet en 3:36, no home no, massa ràpid, això pot fer mal. El segon més de lo mateix, 3:42, haig de començar a regular per aconseguir anar al ritme adient per aguantar tota la cursa sense parar.
Mica en mica vaig regulant anant ja a ritmes de 4/4,10. Hi ha trams que costa de fer, hi ha d'altres que són més fàcils i em compensen la mitjana.
La malva1971, es a dir la Isabel, al km 10 aprox. em passa amb tota la barqueta d'1:25, ni tan sols els puc seguir un trocet, quina llàstima no haver-los trobat a la sortida perqué estic segur de que hagués triumfat gràcies a la organització i saber fer d'aquesta gent. ella al final a fet el que volia 1:25:56. Molt bé Isabel.
Al km16 em passa el Vincent de atletesvng.org. Ho fa com un cohet. El paio està fort, molt fort 1:26:06, lo dit, una màquina que em sembla que hauré d'emplear, amb el seu consentiment i és clar, per prosperar i millorar la meva marca.
El temps final és de 1:27:32, no està gens malament donades les circumstàncies. Jo estic content. L'Albert 1:43:18 i el Jordi 1:53:30. Molt bé tots dos, si senyor.
Aquí teniu els resultats per si voleu fer una ullada.

http://www.mitjavilanova.org/html/cl2008/absoluta_provisional.pdf


Avui he pogut veure a molts corredors.cat i també als companys de atlestesvng.org, a molts no els he pogut saludar. Dispenseu el meu despiste, he anat de vòlid. També, per contra, he conegut a altres que només havia vist en fotos com a la malva1971, a l'Albert Gràcia i a molts d'altres.
Un dia molt satisfactori. Només una nota negativa i és no haver pogut estar a l'hora de la foto amb cap grup esportiu dels meus amics. Em sap greu.

Com s'acostuma a dir salut i cames.

diumenge, 7 de desembre del 2008

Primera trobada amb els companys de Vilanova

Imatge presa des del satèlit i plasmat amb el Google Earth. Eina molt útil i curiosa. Només li trobo a faltar una mica més de precissió ja que els canvis sobtats de direcció poden fer que es deixi bastant terreny per comptar, però bé, és el que tenim, que hi farem, no?
He penjat les dues fotografies dels nous amics dels atletesvng.org.


Avui tinc la satisfacció d'haver fet una sortida de muntanya amb els amics de atletesvng.org. La sortida ha estat brutal, més de 18 km des de Sitges fins la Plana Novella i tornar. Paratges molt macos, paratges que molts ni tant sols sospiteu que els teniu tant aprop de casa.
El macís del Garraf és una gran extensió montanyosa que agafa diversos municipis com Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Begues i si no m'equivoco Castelldefels, bé, potser algún més. És maco però ho podria ser més si els incendis forestals no l'hagueren maltractat sense pietat. Avui he pogut comprovar que el procés de reforestació està en marxa.
La foto ha estat realitzada al Palau dels Lama on hem finalitzat la ruta per donar el tomb i tornar.
En ella podeu veure els companys de sortida dels quals encara no recordo bé els noms, així es que per no fotre la pota... Em sembla que només falta l'Antonia.
En fi, després d'haver dormit poc i malament, hem fet el desgast de la sortida, en arrivar a casa m'esperava la family per anar a BCN a com no, Santa Llúcia, com tots els anys, a la tarda una volteta per la Santa Llúcia de canyelles (toma més) i ara vaig a sopar i a dormir que estic fet caldo nois.
Com no, espero repetir perqué correr en grup és la òstia i avui m'ha sentat molt bé.
Així es que de moment salut i cames.

dijous, 4 de desembre del 2008

Per fi! Ja se com va!


Donç si. No havia dit res però el GPS fa 3 mesos que no funcionava. La toma USB s'havia rovellat per causes desconegudes. Decathlon a complert amb les seves responsabilitats i tot i que ha tardat moltíssim m'ha n'ha donat un de nou. No sense deixar de temptar.me a pagar la diferència amb el KEYMAZE 500 o el 700, no ho a aconseguit i finalment he rebut aquesta setmana el KEYMAZE 300.
Bé, ahir, ansiós per començar a mesurar, varem sortir amb BTT, ja que el dia anterior vaig tenir 15 km bastant intensos i a la nit sesió de futbol, estava fet caldo i BTT semblava ser una bona solució per no quedar parat.
Varem fer 15 km i pico, gairebé tot muntanya, GRs, penya, pedregals, mig pujada i mig baixada, i quines baixades, uauh!
Bé, la gran notícia és que vaig poder conectar el GPS amb el meu PC. I és que llegir les instruccions va realment bé, ho aconsello a tothom.
Donç que dir. La imatge parla per si sola. Té plasmada la ruta d'ahir. Llàstima no us pugui ensenyar tot el que es pot fer, és al·lucinant passar.ho a Google Earth, una passada.
Ara vull descobrir si hi ha una versió d'aquest programa en una llengua que entengui bé, i ja veureu ja.
Bé, de moment Salut i cames.

El BÚFAL

El BÚFAL